2821
2789
همون خواهرشه كه مغزشو پركرده

البته اونا خودشون بيشتر از اينكه خواهر باشن رقيبا كلا ، زندادشم خوبه همه راضي هستيم اكا خوب شايد ترسوندنش كه اين تنهاست بهش رو نده 

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ديگه نيستم اخه، اخيرا حاضر جواب شدم، و معمولا چون عادت ندارن خيليا شاكي ميشن همه هم ميدونن من خيلي ر ...

ب جاش من جدیدا اینقد آروم شدم. نمیتونم از حقم دفاع کنم.  قبلا خیلی پرو بودم و حرفمو میزدم. الان شدم ی آدم خجالتی

البته اونا خودشون بيشتر از اينكه خواهر باشن رقيبا كلا ، زندادشم خوبه همه راضي هستيم اكا خوب شايد ترس ...

اره همونه ولي به مرور متوجه ميشه،از اين رقابتيا زياد ديدم واقعا نميدونم هدفشون از زندگي چيه

البته اونا خودشون بيشتر از اينكه خواهر باشن رقيبا كلا ، زندادشم خوبه همه راضي هستيم اكا خوب شايد ترس ...

اما بازم تو در نبودش گفتی زن داداشمو دوس دارم. معلومه خواهر شوهر بدی نیستی

اره همونه ولي به مرور متوجه ميشه،از اين رقابتيا زياد ديدم واقعا نميدونم هدفشون از زندگي چيه

هدفشون چشم همچشمي نداشتن هدفي جز ماديات از زندگي غرور اينكه فكر ميكنن ارزش ادما به ثروته

اما بازم تو در نبودش گفتی زن داداشمو دوس دارم. معلومه خواهر شوهر بدی نیستی

شايد خوبم نيستم، اخه اصلامن انقد ميترسم انقد رعايت ميكنم، نميدونم چشونه ، يه مثال ميزنم سريع پاك ميكنم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792