2777
2789
همون خواهرشه كه مغزشو پركرده

البته اونا خودشون بيشتر از اينكه خواهر باشن رقيبا كلا ، زندادشم خوبه همه راضي هستيم اكا خوب شايد ترسوندنش كه اين تنهاست بهش رو نده 

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ديگه نيستم اخه، اخيرا حاضر جواب شدم، و معمولا چون عادت ندارن خيليا شاكي ميشن همه هم ميدونن من خيلي ر ...

ب جاش من جدیدا اینقد آروم شدم. نمیتونم از حقم دفاع کنم.  قبلا خیلی پرو بودم و حرفمو میزدم. الان شدم ی آدم خجالتی

البته اونا خودشون بيشتر از اينكه خواهر باشن رقيبا كلا ، زندادشم خوبه همه راضي هستيم اكا خوب شايد ترس ...

اره همونه ولي به مرور متوجه ميشه،از اين رقابتيا زياد ديدم واقعا نميدونم هدفشون از زندگي چيه

البته اونا خودشون بيشتر از اينكه خواهر باشن رقيبا كلا ، زندادشم خوبه همه راضي هستيم اكا خوب شايد ترس ...

اما بازم تو در نبودش گفتی زن داداشمو دوس دارم. معلومه خواهر شوهر بدی نیستی

اره همونه ولي به مرور متوجه ميشه،از اين رقابتيا زياد ديدم واقعا نميدونم هدفشون از زندگي چيه

هدفشون چشم همچشمي نداشتن هدفي جز ماديات از زندگي غرور اينكه فكر ميكنن ارزش ادما به ثروته

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

اما بازم تو در نبودش گفتی زن داداشمو دوس دارم. معلومه خواهر شوهر بدی نیستی

شايد خوبم نيستم، اخه اصلامن انقد ميترسم انقد رعايت ميكنم، نميدونم چشونه ، يه مثال ميزنم سريع پاك ميكنم

من داداش ندارم،يعني دارم ولي پيش خدا جونن

روحش شاد ،