2777
2789
اره واقعا داداش من ۱۵ سالشه دنبال دخترا نیس ول هی میگم داداش یکم از موبايل و پی اس دوری کن ولش کنی ۲ ...

اره افرین دست خودشون نیست بخاطره سنشونه هرچیم بگیم‌تا خودشون سرشون به سنگ نخوره گوش نمیدن ک نمیدن!

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

مایی ک نوجوونیمون گذشته چ کار کنیم ؟ دیره؟

اصلا برا گذشته حسرت نخور چون خودتو بکشی هم بر نمیگرده از الا برا اینده ای که در انتظارته تلاش کن تا همه چیز هایی که او گذشته میخواستی و نشد و داشته باشی حتی ان اتاق بنفش تو تاپیکت رو )

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره واقعا داداش من ۱۵ سالشه دنبال دخترا نیس ول هی میگم داداش یکم از موبايل و پی اس دوری کن ولش کنی ۲ ...

حرفات شبیه حرفای بابام به منه😂

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

سخت نیست میتونیمن یه شبه گرفتم همه چیو پاک کردم گوشیمم کلا انداختم کنار فوقش بخوام برم بیرون دستم بگ ...

منم💔🤦🏻‍♀️

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

۲۰

دنیای مطالعه خیلی چیزها میتونه یادت بده؛ پس کتاب بخون حتما

زبان خیلییی مهمه خیلیی به کارت میاد

مستقل شو تا جایی که میتونی

از روابط سمی خودت رو خارج کن

اگر خواستی وارد رابطه شی، اول استقلال داشته باشی از قبل دوم اینکه سواد رابطه داشته باش که بتونی تشخیص بدی طرف مقابلت کیه...( پایین ۲۱ سال اصلا)

روی رابطه ات با خودت کار کن؛ به خودت برس، هدفات رو دنبال کن، روتین داشته باش، روی توسعه فردیت کار کن چون در نهایت خودت می‌مونی برای خودت!

روی روابط ارزشمندت سرمایه گذاری کن اما سمی ها رو سریع تر قطع رابطه کن

فضای مجازی رو کم کن چون فقط وقتت رو میبره به خصوص اینستاگرام( چندماهه پاکم😂)

روی نظام ارزشی‌ات کار کن و بسازشون و وقت بذار واسش تا خط قرمزها و ارزش هات رو مشخص کنی

هر از چندگاهی ژورنال کن و بنویس درباره ی خودت و احساساتت تا به درک بهتری از خودت برسی

در نهایت اگر حال روحی خوبی نداری هیچ عیبی نداره که کمک بگیری از روانشناس و روانپزشک چه بسا که خیلی هم کمک کننده باشه واست❤️

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
سخت نیست میتونیمن یه شبه گرفتم همه چیو پاک کردم گوشیمم کلا انداختم کنار فوقش بخوام برم بیرون دستم بگ ...

من تلگرام و حذف نمیتونم بکنم بخاطر دانشگاه ول اونجا خ چت نمیکنم چون افراد زیادی و ندارم ول اگ میشد پاک کنم کلا خوب بود

اصلا برا گذشته حسرت نخور چون خودتو بکشی هم بر نمیگرده از الا برا اینده ای که در انتظارته تلاش کن تا ...

وای دیدیش🤣🤣🤣 

آره خ چیزارو ت بچگی و نوجوونی نداشتم ک حسرت شد 

فدا کلم اینجوری بوده دیگ 

۱۸

۱ بعد از بدترین اتفاق هم اتفاقی نمی افته

۲ بعد از رنج و درد  اگر آگاهانه باهاشون برخورد کنی یک انسان دیگه میشی اگاهیت میره بالا

۳ از هیچکی دیوار نساز و تکیه نکن به کسی دقیقا از همونجا قراره سقوط کنی فقط از خودت برای خودت دیوار بساز

۴تنها رفیقت و کسی که توی تنهایی ها صداش می‌کنی خداس

۵ یک جمله یا یک کلمه می‌تونه یک انسان رو به زمین وصل کنه مواظب کلماتت باش

۶ تلاش کن عشق بده شکوفا شو لذت ببر تهش چیز خاصی نیست بادستاوردات به اون دنیا میری 

آرامشی که توی پاکی هست توی چیزی نیست:)

طوری رفتار کن که روت بشه بری بغل خدا:)