2777
2789
نمیدونم چی بگم منم کاملِ کامل درمان نشدم من بیماری بیش فعالی دارم

ن کلی گفتم نصیحتت همیشه درست نیست آبجی خیلی بیماریا هستن ک کلا خوب نمیشن مثل اسکیزو و پارانویا و شخصیت مرزی و افسردگی حاد......ک من درگیر وسواس و افسردگی و اختلال خوابم هست سال وضعم همینه .کلا پیش فعالی درست بشو هست ولی بقیه اعصاب روان خیلی سخته ب این راحتی نیستن هدفم از ریپلای این بود ک بگم همه بیماریا مثل هم نیستن

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن کلی گفتم نصیحتت همیشه درست نیست آبجی خیلی بیماریا هستن ک کلا خوب نمیشن مثل اسکیزو و پارانویا و شخص ...

درسته 

منم پدرم همین مشکلا رو داره و تحملش واقعا سخته😅

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

فقط اینجارو دارم🥲❤️

عزیزدلم ❤️😘

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

ب نظرت برا یکی ک ۱۰ سالی ازت کوچیک تره آرزو و هدف باید چ سقفی داشته باشه اگ خ بزرگ باشه ممکنه ب آدم ...

اينكه تلاشش بكنه عاليه 

به نظرم به هر چيزى با تلاش مى تونه برسه ولى خب حتى تو احاديثم هست كه از آرزوهاى دور و دراز بايد پرهيز كرد…🧡

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅