2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید بتونم ول خ سخته البته ترک کنی لذت خاصی داره من اینستا روانیم کرده بو

منم همه رو پاکیدم فقط نی نی سایت و خلاص شم تمومه 🤦🏻‍♀️🤝

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

نه البته که دیر نیست من خواهرزاده هامو خیلی نصیحت میکنم ۱۵ تا ۲۰ سالشونه همش دنبال دوست دختر بازین ! ...

عزیزم مثلا چه حرفه‌هایی؟

من برای شغل دوم میخوام ولی آرایشگری رو نمیتونم چون به شغل اولم آسیب میزنه

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
۱۵ کوچک تر از من نیست😐👌

تو دیگه الان نوه ی منی 🤣🤣

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 

18 مستقل باش بخاطر عشق از همه چیز نگذر روابط سمی رو قطع کن حتی اگر رابطه با پدر و مادر باشه در برابر ظلم سکوت نکن تو یک انسان هستی و یک انسان اراده ی آزاد داره و هیچ چیز نمی تونه اینو تغییر بده حتی جنسیتت

17

هیچوقت قرار نیست زن خوب دختر خوب دانشآموز خوب... باشی همینکه برای خودت خوبی کافیه

تا قبل اینکه به استقلال نرسیدی باز کردن در قلبت اشتباه محضه...!

برا اینکه حال یکی دیگرو خوب کنی گند نزن به حال خودت..

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت

41 

وقتی به دهه ۴۰ زندگیت میرسی به تمام چیزهایی که برات مهم بودن میخندی و میگی چرا خودمو به خاطرشون اذیت کردم 

زندگی رو راحت بگیر و لذت ببر 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

چ تاپیکای زیبایی🫂🫂🫂🫂

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشن

اگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️

@trust.vahdan  »     👈🏻 روبینو & روبیکا    @trustisho
💌منتظر همکاری با شما(فروش & نماینده فروش ) هستم.    اگر دنبال پیشرفتی❣️

🫂تاپیک های با ارزش رو دریابیم💌                                    پشت هر تاپیکی قلبی می تپه❤️‍🩹
باید بتونم ول خ سخته البته ترک کنی لذت خاصی داره من اینستا روانیم کرده بو

سخت نیست میتونی

من یه شبه گرفتم همه چیو پاک کردم گوشیمم کلا انداختم کنار فوقش بخوام برم بیرون دستم بگیرم زنگی چیزی فک کنم پنج ماهی میشه ولی الا فقط نی نی سایتههه که ببینم چی میشه

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

نه البته که دیر نیست من خواهرزاده هامو خیلی نصیحت میکنم ۱۵ تا ۲۰ سالشونه همش دنبال دوست دختر بازین ! ...

اره واقعا داداش من ۱۵ سالشه دنبال دخترا نیس ول هی میگم داداش یکم از موبايل و پی اس دوری کن ولش کنی ۲۴ ساعته بازی میکنه 

پاشو روزی فقط ۱۰ لغت زبان حفظ کن 

چ میدونم گوش نمیده ک  

انگار تا یکم سن نره بالا متوجه نیستن

عزیزم مثلا چه حرفه‌هایی؟من برای شغل دوم میخوام ولی آرایشگری رو نمیتونم چون به شغل اولم آسیب میزنه

من خودم علاقه و مهارت توی کیک پزی دارم صدحیف که نرفتم دنبالش الانم دیگه نمیتونم ...

ناخن کاری

کراتین کار

حسابداری

کامپیوتر

هرچیزی که علاقه داری نه صرفا برای پول در اوردن چون علاقه نداشته باشی زود دلتو میزنه و ولش میکنی 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

17هیچوقت قرار نیست زن خوب دختر خوب دانشآموز خوب... باشی همینکه برای خودت خوبی کافیهتا قبل اینکه به ا ...

چقدر خوبه تو این سن به چنین درکی رسیدی که قبل استقلال رسیدن باز کردن در قلب استباه آفرین به پدرمادرت با این تربیت ❤️👌🏻

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است.