2777
2789

۴۴ 

کار،پول فراوان ،استقلال ،رسیدگی به خود،و…همیشه برای مرد جماعت خودت دست بالا بگیر و ارزش خودت حفظ کن قدر خودت بدون.

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مایی ک نوجوونیمون گذشته چ کار کنیم ؟ دیره؟

نه هنوز فرصت داری اتفاقا الان پخته تر و عاقل تری و بهتر میتونی تصمیم بگیری و حرفت رو پیدا کنی

ظاهرتون‌‌ با خدا باطنتون یا خدا..!️                                          
مایی ک نوجوونیمون گذشته چ کار کنیم ؟ دیره؟

نه البته که دیر نیست 

من خواهرزاده هامو خیلی نصیحت میکنم ۱۵ تا ۲۰ سالشونه همش دنبال دوست دختر بازین !! 

بخدا من اگه عقل الانو داشتم تا به امروز چند تا حرفه یاد میگرفتم تاانقد محتاج شوهر و مردم نباشم ! 

حیفه واقعا 

از دوست پسر و دوست هیچی در نمیاد ...

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

چطور میشه تاپیک و ذخیره کرد اخه خیلی مفیده

اینی ک شبیه دندونه بزن رو اون

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔