2821
2789

سؤال 9- نوشتن دعا محبت بین زن و شوهر چه حکم دارد؟

جواب: این فعل حرام است و شرعاً جواز ندارد و حتی بعد از ظهور و بروز عداوت بین زوجین نیز این فعل

حرام می‌باشد و فقها علت حرمتش را نوعی از سحر بودن آن گفته اند که عمل سحر حرام است.

(رد المحتار کتاب الحظر و الاباحة ج6 ص364 و ص429 ، وسیلة الاحمدیة بر حاشیه بریقة المحمودیة ج4 ص171 ، فتاوی غیاثیه ص111)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام

بهترین دعانویس ایران حاج آقا براتی هست هر موضوعی رو میتونه حل کنه خدا قدرت داده بهش حتی دعانویس‌های دیگه که به نتیجه نمی‌رسن به ایشون مراجعه می‌کنند معجزه می‌کنه

آیدی تلگرامش : @Keysheyi

یه خانمی هست دعانویسه خیلی دعاهای رحمانی خوبی میده.زود نتیجه میده .قیمتش هم مناسبه.ولی به زنگ جواب نمیده اگر زنگ بزنید عصبانی میشه. فقط از واتس اپ یا ایتا یا تلگرام بهش پیام بدید.09127865938

سلام

واقعا این دعانویس حاج آقا براتی خداوکیلی خبره و استاد تمامه کارش رد خور ندارد پنجه طلایی هست

کار منو زیر یک هفته راه انداخت من از همین جاها آیدیشو برداشتم ولی اولش فکر نمی‌کردم انقدر کارش عالی باشه

الان فهمیدم کار ایشون مثل معجزه هست

مشکلم این بود که شوهرم با من قهر بود و همش سمت خانواده خودشو می‌گرفت و می‌خواستیم طلاق بگیریم حتی شب‌ها هم خونه نمی‌اومد به لطف حاج آقا براتی کارم درست شد و الان زندگیمون عالی شده

به خاطر هر مشکلی میرن پیش حاجی آیدی تلگرامش رو من هم می‌ذارم اگر کسی مشکل داشت بهش بگه کارش رو راه می اندازه

آیدی تلگرام حاج آقا براتی: Keysheyi@

من پیدا کردم لای وسایل تو کمد. عکس گرفتم گفتن دعای جدایی هست. انداختم سطل اشغال رفت

دعا رو نباید بندازی سطل آشغال باید بندازی اب روان بسوزونی یا پاره کنی یا بندازی سطل خطرات خودشو داره

من همینطوری بودم رفتم پیش این خانم لرستانی ابطالشون کرد واسم و برام فرستاد ۰۹۳۸۶۳۲۸۲۴۰

من داخل گلدان پیدا کردم یعنی نباید برم باطل کنم؟ شب ها خواب های پریشان میبینم و همه کارهام گره میخور ...

ب خانم لرستانی بگو واست ابطال کنه واسه من انجام داد اینمشمارشه۰۹۳۸۶۳۲۸۲۴۰