2821
2789

بندازش بیرون

حرز امام جواد بگیرین هیچ طلسم و جادویی بهتون اثر نمیکنه

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من پیدا کردم لای وسایل تو کمد. عکس گرفتم گفتن دعای جدایی هست. انداختم سطل اشغال رفت

من داخل گلدان پیدا کردم یعنی نباید برم باطل کنم؟ شب ها خواب های پریشان میبینم و همه کارهام گره میخوره

نگا کن فقط هر چیزی هست باید ببری نسون ی دعانویس بدیش یا انکه ازشون بپرسی ،من خودم یبار زیر تخت دوتگنفرمون ی قیچی دیدم ،بردم پیش ی سیدی نشون دادم گفت طلسم جدایی روش براتون گرفتن البته بگما ی مدت شتهاد این بوزم که شوهرم هم بددهن شده و مدام سرد شده و ازم دوری میکنه ،خدا خیرش بده برام باطلش کرد ،بیست روزه تاثیرشو دیدم که شوهرم باز بهم برگشت

خب عزیزم اشتباه کردی این دعا هنوز برا تو فعاله ،باید باطلش میکردی

اتفاقا خودمم منتظر بودم عمل کنه. ولی خداشاهده رابطمون از اون موقع خیلی هم بهتر شده. والا شوهرم گفت نمیخواد پول به مفت خور بدیم 😃

میشه شماره دعانویسی که رفتین رو بهم معرفی کنید خداخیرتون بده

نگا شمارشو بهت میدم ولی این بیشتر کارش خضوریه ابجی،پیامش بده بگو از شهر دوری زنگ میزنم تا دلش بسوزه جوابت بده و کمکمت کنه وگرنه باید حضوری بری 

اتفاقا خودمم منتظر بودم عمل کنه. ولی خداشاهده رابطمون از اون موقع خیلی هم بهتر شده. والا شوهرم گفت ن ...

حالا الهی شکر برا شما عمل نکرده ولی برا من بدجور عمل کرد داشت کارمون ب جدایی میکشید 

نگا شمارشو بهت میدم ولی این بیشتر کارش خضوریه ابجی،پیامش بده بگو از شهر دوری زنگ میزنم تا دلش بسوزه ...

خداخیرتون بده الهی هرچی از خدا میخواین بهتون بده برام بفرستین ممنون میشم شما خودتون نتیجه گرفتین ؟