لیا_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2479 عنوان دوستانی که تازه سینگل شدین بیاین دور هم باشیم😄 144 بازدید | 20 پست چکارا میکنید سراغتون نیومد دوباره چطوری با جدایی کنار اومدین ازش خبر دارین! همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه. 1403/05/29 | 17:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیا_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2479 من هی میبینم اینستا انلاینه🥲 خوش بحالت باز خبری داری ازش مال من اینستا نداره😢 همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
89035673 عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 5559 من هرچقدرممم طرفو دوست داشته باشم وقتی تموم بشه تموم میشه ن فکر میکنم بهش ن اهمیت داره راحت طرفو میزارم کنار این اخلاقم خوبه
تاراخانممممم عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 326 چرا اومد گفتم خودااااافظ ولی دوران بدی سپری میکنم انگار استخونام از هشت جا شکسته
لیا_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2479 من هرچقدرممم طرفو دوست داشته باشم وقتی تموم بشه تموم میشه ن فکر میکنم بهش ن اهمیت داره راحت طرفو میز ... نمیشه مگه اینکه تا حالا علاقه مند واقعی نشدی مگه نه هم درد جسمی داره هم روحی جدایی همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
پناهممممم عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1952 ما هراز گاهیی تو اینستا چت میکنیم البته اون همش پیام میده من هر یماه میرم اینستا با اون اکانتم یکم دلتنگیم رفع شه🥲 اگرقراراستسقوطکنی،سقوطکن؛آنکهخواهیشد،توراخواهدگرفت
تاراخانممممم عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 326 من هرچقدرممم طرفو دوست داشته باشم وقتی تموم بشه تموم میشه ن فکر میکنم بهش ن اهمیت داره راحت طرفو میز ... پس تا حالا عاشق نشدی والا محاله چنین چیزی
لیا_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2479 چرا اومد گفتم خودااااافظ ولی دوران بدی سپری میکنم انگار استخونام از هشت جا شکسته منم 4 روزه سر درد دارم گریه میکنم هی واقعا سخته همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
لیا_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2479 ما هراز گاهیی تو اینستا چت میکنیم البته اون همش پیام میده من هر یماه میرم اینستا با اون اکانتم یکم د ... خب چرا جدا شدین عزیزم اون میخواد فراموشش نکنی و در حقت داره ظلم میکنه ارتباط رو کامل قطع کن همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
89035673 عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 5559 نمیشه مگه اینکه تا حالا علاقه مند واقعی نشدی مگه نه هم درد جسمی داره هم روحی جدایی خب هرکی یجوره منم اینجوریم دیگه دلیل بر این نمیشه چون علاقه واقعی مند نشدم
پناهممممم عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1952 خب چرا جدا شدین عزیزم اون میخواد فراموشش نکنی و در حقت داره ظلم میکنه ارتباط رو کامل قطع کن ما جداییمون دوستانه بود باهم مشکلی نداشتیم هیجوره اون هنوز میگه فکر میکنم تو زندگیمی و بهت تعهد دارمم..اره اذیت میشم ولی خب دلتنگیم رفع میشه اگرقراراستسقوطکنی،سقوطکن؛آنکهخواهیشد،توراخواهدگرفت
لیا_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2479 ما جداییمون دوستانه بود باهم مشکلی نداشتیم هیجوره اون هنوز میگه فکر میکنم تو زندگیمی و بهت تعهد دارم ... ماهم دوستانه جدا شدیم ولی اگه بیاد سراغم هی میاد از اول درد دلتنگی تلاشام هدر میره همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
پناهممممم عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 1952 ماهم دوستانه جدا شدیم ولی اگه بیاد سراغم هی میاد از اول درد دلتنگی تلاشام هدر میره من عادت کردم.. ماه اول چت میکرد گریم میگرفت ... این ماه هیچ واکنشی نشون ندادم ولی خب خودم میدونم تودلم چی میگذره:) اگرقراراستسقوطکنی،سقوطکن؛آنکهخواهیشد،توراخواهدگرفت