2777
2789

چکارا میکنید سراغتون نیومد دوباره چطوری با جدایی کنار اومدین ازش خبر دارین! 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
من هی میبینم اینستا انلاینه🥲

خوش بحالت باز خبری داری ازش مال من اینستا نداره😢

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرچقدرممم طرفو دوست داشته باشم وقتی تموم بشه تموم میشه ن فکر میکنم بهش ن اهمیت داره راحت طرفو میز ...

نمیشه مگه اینکه تا حالا علاقه مند واقعی نشدی مگه نه هم درد جسمی داره هم روحی جدایی

چرا اومد گفتم خودااااافظ ولی دوران بدی سپری میکنم انگار استخونام از هشت جا شکسته

منم 4 روزه سر درد دارم گریه میکنم هی واقعا سخته

ما هراز گاهیی تو اینستا چت میکنیم البته اون همش پیام میده من هر یماه میرم اینستا با اون اکانتم یکم د ...

خب چرا جدا شدین عزیزم اون میخواد فراموشش نکنی و در حقت داره ظلم میکنه ارتباط رو کامل قطع کن

خب چرا جدا شدین عزیزم اون میخواد فراموشش نکنی و در حقت داره ظلم میکنه ارتباط رو کامل قطع کن

ما جداییمون دوستانه بود باهم مشکلی نداشتیم هیجوره 

اون هنوز میگه فکر میکنم تو زندگیمی و بهت تعهد دارمم..

اره اذیت میشم ولی خب دلتنگیم رفع میشه

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت
ما جداییمون دوستانه بود باهم مشکلی نداشتیم هیجوره اون هنوز میگه فکر میکنم تو زندگیمی و بهت تعهد دارم ...

ماهم دوستانه جدا شدیم ولی اگه بیاد سراغم هی میاد از اول درد دلتنگی تلاشام هدر میره 

ماهم دوستانه جدا شدیم ولی اگه بیاد سراغم هی میاد از اول درد دلتنگی تلاشام هدر میره

من عادت کردم.. ماه اول چت میکرد گریم میگرفت ... این ماه هیچ واکنشی نشون ندادم ولی خب خودم میدونم تودلم چی میگذره:)

اگرقراراست‌سقوط‌کنی،سقوط‌کن؛آنکه‌خواهی‌شد،توراخواهدگرفت