2777
2789
عنوان

ریزش مو

8946 بازدید | 56 پست

سلام دوستان من مدتیه ریزش مو دارم

مکمل فیتو دارم مصرف میکنم قرص زینک پلاس میخورم 

امپول بیوتین و بپانتین تزریق میکنم

شامپو ضد ریزش مو و لوسیون سینره به دستور دکتر پوست مصرف میکنم اما هنوز بهتر نشده 😔 

راهکاری سراغ دارید ؟

نمیخوام کچل شم 😢 😭 

مکمل فیتو براچی خوبه؟

منم مث تو دارم کامل کچل میشم کسی ک پرپشتی مواش زبون ضد همه بود ابروهامم بشدت میریزه البته 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من از یه دکتری شنیدم آمپول بیوتین اونجور که میگن تاثیر نداره 

مزو هم از دکتر خودم پرسیدم گفت تاثیر نداره.. گول تبلیغات رو نخورین 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

مکمل فیتو براچی خوبه؟منم مث تو دارم کامل کچل میشم کسی ک پرپشتی مواش زبون ضد همه بود ابروهامم بشدت می ...

فیتو مکمل پوست و مو هست ایتالیاییه تو داروخانه ها هم نمیشه گرفت 

خیلی تعریف ازش شنیدم و دکتر پوست هم گفت اگه گیرت بیاد خوبه استفاده کنی با هزار زحمت و گرون گیرم اومد الان بعد از دو ماه استفاده هنوز اثری ازش ندیدم 😭 

فیتو مکمل پوست و مو هست ایتالیاییه تو داروخانه ها هم نمیشه گرفت خیلی تعریف ازش شنیدم و دکتر پوست هم ...

چقدرقیمت میشه بمنم بگی؟

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

سلام من مشاور و درمانگر طب سنتی هستم اگر شما با این چیزا درمان نشدین مشکل اصلی شما داخلی بدنتونه یا ...

چه خوب

من تازه آزمایش کامل هم دادم هیچ مشکل تیروئید یا کم خونی هم ندارم

سلام من مشاور و درمانگر طب سنتی هستم اگر شما با این چیزا درمان نشدین مشکل اصلی شما داخلی بدنتونه یا ...

من سالهاست یبوست دارم ولی یه مدت خوب شدم تاحدودی ممکنه ازچی باشه زینگ همیشه میخورم چیزیم نبوده براچیه بنظرتون ایقدر ریزش دارم 

دو تا شیشه برا ۴ ماه باید میگرفتم ۳ میلیون شد

اووو نخاسم 😂😂😂همو زینگ بسمه😂مولتی ویتامینم هس ولی برو ازمایش کامل بده منم میخام برم

چه خوبمن تازه آزمایش کامل هم دادم هیچ مشکل تیروئید یا کم خونی هم ندارم

البته یبوست هم اصلا ندارم 

تخمدان پلی کیستیک دارم اما دکتر زنان گفت شرایط من باعث  ریزش موهام نمیشه

اووو نخاسم 😂😂😂همو زینگ بسمه😂مولتی ویتامینم هس ولی برو ازمایش کامل بده منم میخام برم

🤣 آخه کاش اثر هم داشت

فقط دارم چاق میشم با خوردن مکمل 

جرات رژیم هم ندارم نکنه ریزش موهام بدتر شه 😔 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز