2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 8949 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماسک مو ؟میشناسی لطفا به منم بگو امتحان کنم

نمیدونم برای شما هم تاثیر داره یا نه اگ طبع سرت گرم باشه رزماری با دم اسب باهم بجوشون هفته ای ۲بار اسپری کن بزار قشنگ یکی دوساعت بمون

اگ طبع سرت سرد رزماری خالی

و تخم مرغ هم خیلی تاثیر داره ولی بو میده ها حتما باید آب سرد بشوری موهاتو در کنارش قرص هم ادامه بده

تخم کتان هم عالیه منتها نمیدونم رو موهای شما ک ریزش داره جواب میده یا نه 

از همه اش قوی تر شنبلیله اس یعنی عااالیه یه دوره ۳ماهه مصرف کنی خودت متوجه میشی قشنگ تاثیرش واضحه

شنبلیله رو شنیدم فقط طریقه مصرفش چطوریه؟

تخم شنبلیله رو میزاری ۸ساعت خیس بخوره بعد لعابش رو اسپری میکنین کف سر ۲ساعت بمونه حداقل هفته ای ۳بار بزنین یعنی عالیه رشد موهات هم چند برابر میشه 

منم ریزش مو داشتم ولی جدی نگرفتم ۲ماه پریودام خیلی کم شده بود هفته پیش رفتم آزمایش هورمونی دادم الان جوابش اومد دیدم مشکل هورمونی دارم حالا هفته دیگه میرم دکتر 

منم ریزش مو داشتم ولی جدی نگرفتم ۲ماه پریودام خیلی کم شده بود هفته پیش رفتم آزمایش هورمونی دادم الان ...

میشه بگی چه آزمایشی برات نوشت ؟ منم رفتم آزمایش ولی فقط تیروییدو چک کرد هوزمونای دیگه رو نه خدا ذلیلش کنه هیچی بارش نبود یه بار دیگه باید خون بدم

عزیزم مکمل فیتو اصلش، هرکدوم ۴ میلیون و خورده ای هست

شما اصلشو خریدی؟ 

ب جرات میتونم بگم ۹۰ درصد داروهای خارجی ک تو ایرانه و تو داروخانه ها عرصه نمیشه تقلبیه، حتی ممکنه تقلبی رو ب قیمت ۴ تومن بدن بهتون! 

همینطور باقی مکملها... 

اول ک اگر مشکلات هورمونی زنانه یا تیرویید دارید باید رفعش کنید 

دوم کم خونی باشه خود دکتر دارو میده اونم باید رفع بشه، کمبود ویتامین دی نباید داشته باشید. 

تا اینجا درصد زیادی از ریزش مو حل میشه. 

اما اگر مکمل خواستید بخورید من خودم زینک اسکای از داروخانه گرفتم برای موها و ناخونهام خیلی خوب بود.

ناخونهامو محکم کرد حسابی، کلی هم بچه مو دراوردم، فرق سرم هم باریک شد. 

ولی اگر کمبودی تو بدن نباشه هرچقدرم مکمل بخورید فایده نداره... 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

میشه بگی چه آزمایشی برات نوشت ؟ منم رفتم آزمایش ولی فقط تیروییدو چک کرد هوزمونای دیگه رو نه خدا ذلیل ...

من رفتم آزمایشگاه طرف قرارداد بیمه روز چهارم پریودم بود گفتم یه چکاپ کلی توش همه چی بود 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز