2777
2789
عنوان

سنم کمه کمک کنید خیلی ناراحتم

272 بازدید | 20 پست

خانوادم اصلاا بهم اهمیت نمیدن 

اصلا نمیتونم راجب نیازهام باهاشون صحبت کنم و همیشه اولویتشون برادرامن 

به حدی که اصلا به روی خودشون نمیارن من کلاس میرفتم و یه مدته دائم توی خونم و وقتی بهشون میگم اصلا انگار با دیوار صحبت میکنم و اصلاا به روی خودشون نمیارن 

خودم کار مجازی دارم و تقریبا فقط پول خورد و خوراکم باهاشونه و چندماهه لباسامم با پول خودمه

دلم میخواد باهاشون حرف بزنم ولی انقدر غیر منطقی و قولای الکی بهم دادن که خسته شدم...

خواهرمم وقتی بهش زنگ میزنم اصلا توجهی بهم نداره منم دیگه درموردش حرفی نمیزنم

دارم از فکر و خیال زیاد دیوونه میشم

بی اهمیتشون در این حده که چندساله حتی تبریک تولد هم بهم نگفتن...حتی یه تبریک ساده بدون هیچ کادویی

درحالی که من برای همشون کادو میگیرم و کلی توجه میکنم بهشون و مشکلاتشون برام مهمه...خسته شدم واقعا میترسم چیزی بهشون بگم و اهمیت ندن مثل همیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پذیرش ... 

متاسفانه کاری نمیشه کرد 

سعی کن با اینکه خیلی سخته بپذیری نمیگم مث خودشون باهاشون رفتار کن چون درست نیست ک توام شبیه اونا بشی 

اما واسه راحت تر بودن خودت بپذیر و دیگ توقعی ازشون نداشته باش 

خودت ب فکرخودت باش سعی کن زندگیتو بسازی ک گویا تا الان کلیم موفق بودی تو این زمینه ...

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

اینکه خانوادت بلد نیستن بهت نشون بدن با ارزشی به این معنی نیست که بی ارزشی

ادم های سالم و درست قراره اینو بهت نشون بدن

باهاشون حرف نزن بهشون کمک نکن رفتاراتو تغییر بده

و سعی کن رو خودت و پیشرفتت متمرکز شی

باهاشون مثل خودشون رفتار کن

اگر میتونی برو پیش تراپیست

اینکه خانوادت بلد نیستن بهت نشون بدن با ارزشی به این معنی نیست که بی ارزشیادم های سالم و درست قراره ...

اخه واقعا الان توی سنیم که به توجه نیاز دارم ولی دائم حرف از خواهر برادرامه...هم سنای من الان اکثرا با خواست پدر مادرشون یه کلاس میرن و یه حرفه بلدن ولی من هر بار جلوم گرفته شده و کاری ازم بر نیومده...هیچکسی توی خانواده نیست که حمایت کنه ازم و همش توی خودم میریزم واقعا اگه همین طوری پیش بره دیوونه میشم

پذیرش ... متاسفانه کاری نمیشه کرد سعی کن با اینکه خیلی سخته بپذیری نمیگم مث خودشون باهاشون رفتار کن ...

ممنون عزیزم

درسته نسبت به هم سنام الان میدونم که موفقیت بیشتری دارم ولی آدم گاهی به حمایت خانوادش نیاز داره...من برای هر چیز کوچیکی باید کلی بجنگم و آخرشم بگن که اول داداشت فلان کارو انجام بده و بعد دوباره همین اش و همین کاسه

این مسیری نیس که ازت توقع بره فقط تو قدمی برداری برای بهبود شرایط 

خونوادت هم باید بخوان ک‌ درست بشه 

متاسفم ک تو چنین شرایطی قرار داری 

خودمم تو وضعیت خوبی نیستم فقط کمی شکلش فرق میکنه 

و جز سرگرم کردن خودم و اینکه تنها راهمو برم  کاری نتونستم انجام بدم 

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن 

این مسیری نیس که ازت توقع بره فقط تو قدمی برداری برای بهبود شرایط خونوادت هم باید بخوان ک‌ درست بشه ...

ممنون که درک میکنی عزیزم

اره هرچقدرم که خوشحال باشم نیاز دارم خانوادم بهم توجه کنن و حداقل تولدم رو تبریک بگن...

امیدوارم مشکلت حل بشه❤️

طوری شدم که وقتی میبینم یه پدر به دخترش اهمیت میده حسرت میخورم در حالی که هیچوقت توی عمرم نشده به کس ...

منم تا حالا تجربه نکردم چنین چیزیو

ممنون که درک میکنی عزیزماره هرچقدرم که خوشحال باشم نیاز دارم خانوادم بهم توجه کنن و حداقل تولدم رو ت ...

ممنونم همچنین

طوری شدم که وقتی میبینم یه پدر به دخترش اهمیت میده حسرت میخورم در حالی که هیچوقت توی عمرم نشده به کس ...

و راستش دلم هم نمیخواد 

نه با این ادم 

به هیچ وجه