2777
2789
مشکل اینجاست خونه خودمون طبقه یکه. امروز قراره بریم مهمونی که خونشون آپارتمانه و تو طبقه سوم هستن قب ...

اولا داغ رو دل مردم نذار بری مهمونی خونه مردم خودتو بکشی مصیب برای اونام درست کنی

بعدم شعار نمیدونم نمیدونم اما چیزی که شنیدم وقتی یکی خودکشی میکنه مثال قرص میخوره وقتی خورد پشیمونیش شروع میشه مثل کسی که از طبقه ۱۰۰ میپره وقتی به طبقه ۵۰ رسید میگه کاش نپربیده بودم بسپار به خدا توکل کن به خدا

با خورکشی اگه حل میشد الان جمعیت جهان نصف بود هپه زندگی خوش خرمی ندارن از زندگی مردم خبر نداری

اگه قرار بود همه خودشونو بکشن که.....

هم داغ رو دل پدر مادرت نذار 

هم اینکه ممکنه خدایی نکرده علیل مریض با اینکارا بیفتی گوشه خونه و بیمارتان

توکل کن به خدا شیطان رو لعنت کن

مشکل اینجاست خونه خودمون طبقه یکه. امروز قراره بریم مهمونی که خونشون آپارتمانه و تو طبقه سوم هستن قب ...

وای تو رو خدا نکن این کارو

بیچاره میزبان چه گناهی کرده ....شرت میفته دامن اونا ...فکر میکنن اونا کاری کردن که اونجا این کارو کردی

میخای تا ابد توو عذاب باشی؟

خودکشی چیه عزیزم....یه کم قوی باش...به خدا همه ی ما مشکل داریم

تموم میشه هر شبی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکی همینجا نوشته بود از طبقه سوم پریدم به قصد خودکشی دست وپا شکست الان مثل سگ پشیمونم از بس درد میکش ...

پس لطفا یه راهکار قطعی بدین به من

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده
وای تو رو خدا نکن این کاروبیچاره میزبان چه گناهی کرده ....شرت میفته دامن اونا ...فکر میکنن اونا کاری ...

۵ ساله دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم دیگه خسته شدم

این تاپیکا دروغه ترحم طلبیه وگرنه کسی بخواد خودکشی کنه نمیاد تاپیک بزنه براهمین اینجور جواب میدن

عروس دایی من ورد زبونش شده بود که میخام خودکشی. کنم همه هم ب شوخی گرفته بودن یه روز شال و کلاه کرده بود که بره از دکه قهوه بخره صدای جیغش اومده دیدن از ۶ طبقه خودش و پرت کرده بنده خدا کلی هم دودل بوده یه حیوون ازش فیلم گرفته بود هعییی عقب گرد می‌کرده درباره جلو میرفته آخرشم کارخدشو کرده بود 🥲بنظرم کسایی که تاپیک خودکشی میزنن از روی بیکاری و ... نیست واقعا قصد انجام این کارو و دارن یا داشتن 

من قبلا روش های زیادی را تست کردم ولی نتیجه نگرفتم تاپیک زدن هم آخرین راهکار منه

خودکشی هیچوقت راه درستی نیست من با سن کمم ۳۰ تا قرص به دو خوردم تقریبا دوسال پیش یک هفته مسموم بودم و الانم اینجام حالم خوبه شانسی که اوردم تاریخ گذشته بودن الانم تا از ریشه درستش نکنی این افکار اذیتت میکنه از یه جایی باید فهمید که زندگی همینه بالا پایین داره تویی که باید تو لحظه زندگی کنی تو گذشته زندگی کردن و فکر اینده ادمو داغون می‌کنه 

به امید فردایی روشن 🌾🕊️

میخوام به کسی آسیب نزنم بعضی ها میگن گاز رو باز بزار بگیر بخواب اونوقت همه کسایی که تو خونن میمیرن.داداش بیچارم چی کار کرده.من میخوام خودکشی کنم نه اون

شماهایی که تا یه مشکلی براتون پیش میاد میخوایین از اون مشکل فرار کنین دنبال راه خودکشی میگردین فقد میتونم بگم خیلی آدمای ضعیفین مشکلات که همه دارن عزیزم قوی باش یاد بگیر با مشکلاتت باید بجنگی حلشون کنی نه اینکه ازشون فرار کنی

Hich
عزیزم کی قضاوت کردم هزار تا ازاین تاپیکا تو نی نی سایت هس برو بخون

یکی ازون هزارتا برای همچین حرفایی واقعا عملی بشه فک میکنی کارما راحت میزاره بقیه رو عزیزممممم

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
من از طبقه یک پریدم نشد قرص خردم نشد.خواستم قرص برنج بخرم پیدا نکردم

اگه خودتو بکشی هیچی درست نمیشه عزیزم...خوب گوش کن هیچی درسسستتتت نمیشششهههه‌...تو به راحتی و ارامش نمیرسییییی....فقط با سر میری تو آتیش جهنم همین...ما آدما هممون درد داریم غصه داریم و گاهی کارد به استخوونمون میرسه اما ناچاریم طاقت بیاریم ادامه بدیم زندگی کنیم ما گاهی محکومیم به زندگی...اما هرگز راه نجاتت رو تو خودکشی نبین چون اونوقت میری جایی که هزارررران هزارررر بار بدتر و بدتر از این شرایط وجایی هستش که الان هستی....اینو بفهمید خودکشی کردن یعنی حمافت یعنی خریت یعنی خیلی احمقی که نمیتونی درد الانتو تحمل کنی بعد خودتو گرفتار یه درد بسیارررر سنگیتر و شدیدتر میکنی ...اونایی که خودکشی میکنن مغز خر خوردن یه کلام عقلشون معیوبه