2777
2789
نه.البته فکر کنم بتونم این چند سال رو هم تحمل کنم.بعدش دانشگاه میرم و راحت میشم.رشته ریاضی برداشتم.ح ...

اگه میبینی نمیتونی تحمل کنی با خودت تعارف نداشته باش!

عوض کن مدرسه تو حتیشده  از مدرسه خاص بخوای بری مدرسه عادی. روح و روانت باید سالم بمونه. حتی اگه مادر پدرت مخالفن انقدر رو اعصابشون برو تا بری جای دیگه.

برای ساعت درس خوندن

دهم یازدهم روزای مدرسه چهار پنج ساعت

روزای تعطیل هفت تا نه ساعت خوبه

بخوای نخوای دوازدهمتون معمولا غیر حضوری میشه

یا زمان خیلی کمیو مدرسه میری. بازم بستگی به مدرسه داره و انتخاب خودت

اگه میبینی نمیتونی تحمل کنی با خودت تعارف نداشته باش!عوض کن مدرسه تو حتیشده از مدرسه خاص بخوای بری ...

یعنی دوازدهم بیشتر باید تو خونه درس بخونم؟؟

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی دوازدهم بیشتر باید تو خونه درس بخونم؟؟

تو خونه یا پانسیون های مطالعاتی سطح شهر یا سالن کتابخونه یا حتی سالن مطالعه مدرسه

منظورم اینه که لازم نیست زیاد سر کلاسای مدرسه برید که با معلما برخورد داشته باشی

قابل توجه کسایی که نمیدونن قبلا تست کردم.این هم ویدئو بوده که از خودم حین افتادن فیلم گرفتم ولی مامان بابام ندیدنش

میشه بپرسم چرا همچین کاری میخوای بکنی؟چرا دنبال خودکشی هستی؟

دیگه دنبالش نیستم و مثل سگ پشیمونم

تو تاپیک هات نوشته بودی درونگرام و مادرم می گه از درونگراها بدم میاد!!

منم درونگرام ولی درونگرا بودنم رو دوست دارم ، کلا با عالم درون خودم هم عشق می کنم ، خیلی ها خوششون نمیاد ، خوب به درک ، حالا مگه من از برونگراهای حراف و شلوغ خودم میاد؟ 

مگه اصلا قراره از هم خوشمون بیاد؟ فقط قراره کنار هم زندگی کنیم ، جهان به هر دو مدل ما نیاز داره!  

حالا مادرت بدش بیاد یت خوشش بیاد مگه به انتخاب اونه؟ 

مادر منم دلش می خواست یه دختر خیلی خوشگل داشت شبیه پنجه افتاد ولی نشد ، قیافه من همینه،  حالا بشینم غصه بخورم که باب سلیقه مادرم نیستم و قیافه ام شبیه خودش شده ✌️✌️ 

گل پسر اول راه زندگی هستی ، یه روز یه دانشگاه خوب قبول می شی و می ری و دنیا چهره زیبا و متفاوت خودش بهت نشون می ده.

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

خب خداروشکر آفرینولی قبلا چرا دنبالش بودی؟؟

بابت یه سری مسائل ناراحت شده بودم و چند تا بد بیاری افتاده بود برام.ولی الان فهمیدم که باید قوی باشم

شماهایی که تا یه مشکلی براتون پیش میاد میخوایین از اون مشکل فرار کنین دنبال راه خودکشی میگردین فقد م ...

دقیقا همین .باید یاد بگیری مشکلات و حل کنی ...ولی کسی یادمون نداده .همه سرزنش کردن خودمونو یادمون دادن .نا امید زدن و حس بد داشتن و‌جنگیدن با خودمون و یاد دادن .

قضاوت نکن هیچوقت .

بعضیا واقعا تو یه حسی گیر افتادن ک نمیتونن بیان بیرون .