2777
2789

بنظرتون صبر کنم؟ببینم اگه شرایط درست شد ادامه بدم ولی اگه از دوازدهم به بعد درست نشد دیگه برون تاپیک هر روشی رو تست میکنم

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به مامانت کاری نداشته باشاگه حس می‌کنی آهنگ یه ذره حالتو بهتر می‌کنه با هدفون یا هنذفری گوش بده

آهنگ خیلی حالم رو خوب میکنه

بنظرتون صبر کنم؟ببینم اگه شرایط درست شد ادامه بدم ولی اگه از دوازدهم به بعد درست نشد دیگه برون تاپیک ...

والا دبیرستان دوره پرفشاریه. کلا

ولی شما خصوصا که پسر هم هستی

امکان مستقل شدنت زیاده 

چند سال صبر کن اگه تونستی درستو خوب بخون

برو یه شهر دیگه چه خوابگاه چه خونه اجاره کردن

زندگیتو کن

تا اون زمان سعی کن پیش یه روانپزشک یا روانشناس بری(اگه خانواده درک نمیکنن یواشکی و بدون اطلاع برو)

نذار تو این حالت بمونی خیلی سمه.

بیا باهم دوست بشیم تلگرام داری ؟ چون من زیاد نمیام اینجا تایپکت رو شانسی دیدم

منم هستم

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

والا دبیرستان دوره پرفشاریه. کلاولی شما خصوصا که پسر هم هستیامکان مستقل شدنت زیاده چند سال صبر کن اگ ...

با درس مشکلی ندارم با مردم این شهر مشکل دارم با بجه ها میشه کنار آمد. ولی معلم رو چی کار کنم؟

شما تو سن حساسی هستید ، این افکار اقتضای سنتون هست ، نیازی به تایید شدن دیگران ندارید یواش یواش افکارتون رنگ و بوی پختگی میگیره ، تنها کاری که باید الان کنید صبر هست و سرگرم کردن خودتون ، شما قراره به بهترین جاها برسین نگران درون گراییتون هم نباشین ،خیلی ها هستن درون گران ، روش زندگیت رو پیداکن و به نظرات بقیه اصلا اهمیت نده 

شما پر از انرژی هستید اونو ببرید به سمت کارای مفید ، ورزش ، هر چی پر فعالیت تر آرامش بیشتر

نمیتونی مدرسه رو عوض کنی؟یا غیرحضوری کنی بری کتابخونه درس بخونی

نه.البته فکر کنم بتونم این چند سال رو هم تحمل کنم.بعدش دانشگاه میرم و راحت میشم.رشته ریاضی برداشتم.حین مدارس هرروز چند ساعت مطالعه داشته باشم خوبه؟؟