2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل اینجاست خونه خودمون طبقه یکه. امروز قراره بریم مهمونی که خونشون آپارتمانه و تو طبقه سوم هستن قب ...

وای نکن اینکارو اون بی زبونی که شما رو مهمون کرده چه گناهی داره که این خاطره بد همیشه باید تو ذهنش باشه 

فکر نکنم مشکلاتت اندازه من باشه

من ۵ ساله دارم با این مشکل دست و پنجه نرم میکنم و دیگه خسته شدم

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده
این تاپیکا دروغه ترحم طلبیه وگرنه کسی بخواد خودکشی کنه نمیاد تاپیک بزنه براهمین اینجور جواب میدن

شاید سنش کمه.

شاید فقط دلش میخواد یک نفر بهش گوش بده

شاید منتظر اینه که فقط یه نفر بهش بگه نکن تا نکنه.

چه آدمایی هستید

اولین تاپیک که زدم قصد خودکشی جدی داشتم برو ببین و اونجا چند نفر منصرفم کردن و دلیل همچین قصدی کع داشتم الان یادم میاد به خودم میگم اسکل ابن لحظه های هیجانی رو فقط باید بجوری بگذرونی و حواست رو پرت کنی زنگ بزن مشاور از گوگل شماره بگیر فقط تصمیم هیجانی نگیر💙

به امید فردایی روشن 🌾🕊️
این تاپیکا دروغه ترحم طلبیه وگرنه کسی بخواد خودکشی کنه نمیاد تاپیک بزنه براهمین اینجور جواب میدن

من از طبقه یک پریدم نشد قرص خردم نشد.خواستم قرص برنج بخرم پیدا نکردم

نه برو طبقه ی ۵

من دیدم از پنج طبقه پرت کرده بود فقط یکم پاره پوره شده بود زنده بود ولی... استخون رونش شکسته بود اومده کنار گردنشو پاره کرده بود کمرش نابود بود و... کلا کتلت زنده

اولین تاپیک که زدم قصد خودکشی جدی داشتم برو ببین و اونجا چند نفر منصرفم کردن و دلیل همچین قصدی کع دا ...

من قبلا روش های زیادی را تست کردم ولی نتیجه نگرفتم تاپیک زدن هم آخرین راهکار منه