2777
2789
مردمی که تو این همه پیشرفت علم به این راحتی خرافات رو باور میکنن واقعا جالبه برام

من پارسال خودکار ودفتر خریدم سرکار برم

شد

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردمی که تو این همه پیشرفت علم به این راحتی خرافات رو باور میکنن واقعا جالبه برام

اتفاقا منم بهش فکر کردم میدونی دلیلش اینه ک با راه اصولی نمیتونی ب آرزوهات برسی همش میدویم و نمیرسیم برای همین ب چیزای خیالی و ماورایی پناه می‌بریم 

من حسم می گه اینو طلافروشا شایعه کردن  

دیروز اندازه کل سال فروش داشتن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

عزیزم من نمیدونم این درسته یا نه 

اما ما کلا مسلمونیم خیلی چیزایی که میدونیم  و شنیدیم از دیدگاه بقیه خرافات و مسخره به نظر ممکنه بیاد 

میتونیم بگیم خمش چرته؟؟؟

کلا زندگی بر پایه علم با زندگی ماها خیلی متفاوته ...ما مریض میشیم هم دعا میکنیم خوب بشیم ..حتی دعا برای دندان درد هم داریم  در صورتی که باید رفت دکتر..

مردمی که افتاده بودن دنبال هم.ست.ر چه توقعی میشه داشت

حالا جالبه که قضیه ش هم کنسل شده تبدیل ب پول نمیشه دیگه

به نظرم امسال جا کلیدی ماشین مد بود😅همه میگن جاکلیدیشنیدم مغازه ها با کمبود جاکلیدی مواجه شدن.... � ...

آره همه لوازم تحریری ها استوری گذاشتن جا کلیدی و خودکار فروختن

طلافروشی ها جای سوزن انداختن نبود😃

من انلاین سفارش دادم

روم نشد برم بخرم

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

مردمی که افتاده بودن دنبال هم.ست.ر چه توقعی میشه داشتحالا جالبه که قضیه ش هم کنسل شده تبدیل ب پول نم ...

کی گفته کنسل شده؟!! 

شایعه ی اون برنامه جدیده رو در مورد همستر باور کردی؟! 

شگردش جذب کاربرای همستر واسه برنامه ی خودشه😐

پارسال با کسی قول وقرار ازدواج داشتم یه پنیرخوری خریدم 

ازدواج بهم خورد نشد😂فکر کنم تو عشق وعاشقی کلا جواب نمیده

🤣واقعا دعا کردنو راز و نیاز رو با خرید ۱۳ صفر یکی میدونینچه استدلال منطقی

اینکه دستت رو ببری هوا 

از کسی که حتی ندیدی 

نه معجزه اشو 

نه حضورشو

همش بهت دیکته شده از قبل 

ازش کمک بخوای 

پول بخوای 

شوهر بخوای 

بچه بخوای 

سلامتی بخوای 

خیلی منطقیه؟؟؟