2777
2789

دیروز بود انگار. من اصلا تو باغ نیستم، الان فهمیدم، دارم فکر میکنم دیروز چی خریدم؟؟ اومممممم!

آره، کیک خریدم رفتم مهمونی و شیر کم چرب چوپان!

تا سال دیگه چه انفاقی میوفته؟؟!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
🤣واقعا دعا کردنو راز و نیاز رو با خرید ۱۳ صفر یکی میدونینچه استدلال منطقی

عزیزم کتاب راز و اگه تونسی بخون

درباره قانون جذبه

کل دنیا قبولش دارن

این خرید هم نوعی قانون جذبه 

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از یه دین پژوه پرسیدم، ایشون گفتن سند و جنبه روایی و دینی نداره، به قول دوستمون فقط یک نوع اعتقاد به قانون جذب هست.

تا ۵ سال پیش همچین چیزی نبود، تازه درومده. یک بدعت هست، حالا میشه بهش اعتقاد داشت یا نداشت، اختیاری هست، ولی اعتقاد بهش ضرری به کسی نمیزنه، اینش خوبه!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

جایی از دین ما گفتن تلاش نکن فقط دعا کن بهت میدیم؟

مثلاً مریض شدی دکتر نرو فقط دعا کن؟ درسته دعا داریم برای درد دندان و تب ولی خب دکتر هم داریم عقل هم داریم خدا هم گفته تو تلاش کن من کمکت میکنم 

جایی از دین ما گفتن تلاش نکن فقط دعا کن بهت میدیم؟مثلاً مریض شدی دکتر نرو فقط دعا کن؟ درسته دعا داری ...

قطعا قضیه ۱۳ صفر هم همینه..

حداقل برای من همینه 

من بدون داشتن پول لامبورگینی نخواستم برای سال بعدم...

در کنارش تلاش می‌کنم...

من که چیزایی خواستم که  از حد خودمم پایین تر بود 

و بهتر از اون باید نصیبم بشه.

مردمی که افتاده بودن دنبال هم.ست.ر چه توقعی میشه داشتحالا جالبه که قضیه ش هم کنسل شده تبدیل ب پول نم ...

درسته من که از اول دنبالش نرفتم و خوشم نیومد ولی اطرافیان می‌دیدم چقدر وقت گذاشتن پاش به امید پولدار شدن 

قطعا قضیه ۱۳ صفر هم همینه..حداقل برای من همینه من بدون داشتن پول لامبورگینی نخواستم برای سال بعدم... ...

خب برای اینجور دعا کردن و تلاش کردن ۳۶۵ روز سال رو فرصت داریم صرفا روز ۱۳ صفر نیست 

ان شاء الله خدا بهتت بده عزیزم می‌دونی منظورم اینه که اگه واقعا این روز خاص بود سند و مدرک معتبری از زاین قدیم تر براش میوردن نه اینکه یکی دوساله مد بشه 

امیدوارم به خواسته هاتون برسید ماهم خوشحال میشیم

خب برای اینجور دعا کردن و تلاش کردن ۳۶۵ روز سال رو فرصت داریم صرفا روز ۱۳ صفر نیست ان شاء الله خدا ب ...

بله من که به شخصه هر روز دارم دعا میکنم 

ولی خب این روز یه چیزی هم به نیتش خریدم...

هر روز روز خداست با شما موافقم..ولی یه روز دیگ آدم حوصله ا نمیگیره بره بخره چیزی ..انگار یه انرژی داره...

ولی خب در مورد دعا  ..والا من هر لحظه تو دلم ..تو ذهنم تو خلوتم دعا میکنم..

ممنون 

انشالله

خب برای اینجور دعا کردن و تلاش کردن ۳۶۵ روز سال رو فرصت داریم صرفا روز ۱۳ صفر نیست ان شاء الله خدا ب ...

عزمزمه کلا وقتی کسی یه خواسته و آرزو داره 

هر روزنه ای رو امتحان میکنه شاید شما تجربه اش رو نداری 

الان به من بگن برو کوه بکن هم میکنم‌...خرافاته ولی روحیه آدمی که یه خواسته داره هی سنگ میفته بهش نمیرسه متفاوته

دقیقا ۱۳ صفر خریدی؟ خب این حتما خواست خدا بوده چرا تا الان کسی چیزی از ۱۳ صفر نمی‌گفت امسال یهو مد ش ...

اره دقیقا ۱۳ صفر

برای داداشمم جاسوئیچی گرفتیم ماشین بخره ماشین خرید

پیارسالش اون یکی برادرم بیکار بود چیزی خریدیم رفت سرکار

من از۲سال پیش میدونستم

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم