2777
2789
عنوان

غده زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 66 پست
خیلی ممنوننصفه شبی حتی تا مراسم خاکسپاری خودمم پیش رفتم

😂😂😂😂 وای 

منم فیبروادنوم دارم تو سی.نه سمت چپم 

اونشبی ک کشفش کردم مشغول گریه بودم و مادرم ناراحتم کرده بود و قهر بودم.. همیشه خودمو بررسی میکردم توده و اینا نداشته باشم از قضا اونشب کشف شد و کلی شوکه شدم .. 

گفتم وای اینم نفرین مادرمه لابد منو گرفته و ... 

بعدها یکم تحقیق کردم فهمیدم خوش خیمه و فیبروادنومه .. 

سونو هم رفتم همین بود با مصرف موادغذایی و نمیدونم اینحور چیزا گفتن درست میشه ... بعضی وقتا کوچیکه نسبت ب اوایل

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه واسه من به کوچولو سفت تره...خدا رحم کنه بهم

تکون میخوره ؟ جا ب جا میشه

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

😂😂😂😂 وای منم فیبروادنوم دارم تو سی.نه سمت چپم اونشبی ک کشفش کردم مشغول گریه بودم و مادرم ناراحتم ...

وای منم امروز با مامانم دعوام شد فکر کنم آهش گرفت    

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

وای منم امروز با مامانم دعوام شد فکر کنم آهش گرفت

😂😂😂😂

😂😂😂😂 وای منم فیبروادنوم دارم تو سی.نه سمت چپم اونشبی ک کشفش کردم مشغول گریه بودم و مادرم ناراحتم ...

منم داشتم. احساس درد کردم دست زدم دیدم وای دو تا غده دارم. حتی خواهرمو از خواب بیدار کردم که اونم چک کنه. رفتم دکتر گفت دو تا فیبروآدنوم ۳ سانتی داری و ۸ تا کوچیک. بزرگا چون داشت بزرگ میشد جراحی کردم درآوردم. بقیشونم به مرور از بین رفت. بخاطر هورمونهای زنانه است. تو یه سنی خیلی زیاد میشه

نه سرجاشه...تازه هکین الان کشفش کردم اصن زیاد جرعت ندارم باهاش ور برم ببینم تکون مبخوره یا نه

یه سونو برید ب پدرتون بگید حداقل ، هزینشو بده .. شاید اصلا چیزی نباشه .. اگر پر.یود هم باشید زیر بغل و سی.نه و .. درد میگیره .. برای منم موقع پ.ری درد میگیره یکمی 

منم داشتم. احساس درد کردم دست زدم دیدم وای دو تا غده دارم. حتی خواهرمو از خواب بیدار کردم که اونم چک ...

خداروشکر خوش خیمن .. حتما ترسیده بودید 🥲 چطور زیاد شد انقدر باید خودمو چک کنم دوباره 😅 نکنه زیاد بشن 😥

منم داشتم. احساس درد کردم دست زدم دیدم وای دو تا غده دارم. حتی خواهرمو از خواب بیدار کردم که اونم چک ...

احتمالش کمه که خطرناک باشن دیگه نه؟🥲

یه سونو برید ب پدرتون بگید حداقل ، هزینشو بده .. شاید اصلا چیزی نباشه .. اگر پر.یود هم باشید زیر بغل ...

بله میرم مرسی...ولی استرس دارم یوقت بهم نگه این بدخیمه

خداروشکر خوش خیمن .. حتما ترسیده بودید 🥲 چطور زیاد شد انقدر باید خودمو چک کنم دوباره 😅 نکنه زیاد ب ...

تو سن ۲۰ تا ۲۵ که هورمونهای زنانه زیاده ایجاد میشن. هر سال باید سونو داد. همه خوراکیامون هورمونی شده. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز