2777
2789
عنوان

غده زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 66 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه غده دارم زیر بغلم تو پریودیا درد میگیره بزرگ میشه هرچی دست بزنی دردش بیشتر میشه سونو دادم چیزی ...

وای جدی؟ منم روزای اخر پریودمم یهو‌دستم خورد چنگ زده شد بهش یهو خیلییی دردش بد شد

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

اره مخصوصا تو تابستون زیاد میزنم...نباید بزنم یعنی دیگه؟

کم بزنید من فقط برای بیرون رفتن میزنم اونم زیاد پیش نمیاد 

اینجا خیلیا بخاطر مام زیر بغلشون توده دراورده

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

کم بزنید من فقط برای بیرون رفتن میزنم اونم زیاد پیش نمیاد اینجا خیلیا بخاطر مام زیر بغلشون توده دراو ...

ممکنه غدد لنفاوی متورم شده باشن 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

وای جدی؟ منم روزای اخر پریودمم یهو‌دستم خورد چنگ زده شد بهش یهو خیلییی دردش بد شد

ببین بعد پریود خوب میشه 

مال من انقدر بزرگه قشنگ مشخصه 

سفته زیر بغلت؟ من نرمه

به حکمتش دل بسپار(خدا)
کم بزنید من فقط برای بیرون رفتن میزنم اونم زیاد پیش نمیاد اینجا خیلیا بخاطر مام زیر بغلشون توده دراو ...

توده هاش خطرناک هستن؟

ببین بعد پریود خوب میشه مال من انقدر بزرگه قشنگ مشخصه سفته زیر بغلت؟ من نرمه

مال من کوچیکه ولی سفته نسبتا...قبلا ندیده بودم اصن همچین چیزیو

توده هاش خطرناک هستن؟

نه عزیزم نگران نباش 

به مامانم هر چی میگم میگه تو این سن نیاز نیست من دیگه نمیدونم چیکار کنم از دستش

خودت دفترچه بیمتو بردار برو بده به دکتر برات بنویسه و بعدم برو سونوگرافی. از سال دیگه باید بری دانشگاه . دیگه خانمی برای خودت شدی. کاراتو خودت انجام بده. به سن و سال نیست. همه داریم هوای آلوده و غذاهای آلوده به سموم میخوریم

خودت دفترچه بیمتو بردار برو بده به دکتر برات بنویسه و بعدم برو سونوگرافی. از سال دیگه باید بری دانشگ ...

خجالت کشیدم یه لحظه  

بله حتما میرم ممنون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز