2777
2789
عنوان

غده زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 66 پست
بله عزیزم خوش خیمن نگران نباش از این بابت .. تو سونو همه چی مشخص میشه زیاد دست نزنید بهش .. تاپیک ها ...

من قبل اینطور شدم ولی الان هم زیر بغلم جوش میزنم برم دکتر؟

وزن قبلی ۷۳،وزن فعلی۶۷ ، هدف ۵۷

عزیزم .. اخه ب این سادگیا هم نیست ادم سریع سرطان بگیره و .. اینا خوش خیمن رفتم تجربه چند نفرم خوندم ...

مرسی عزیزم خدا پدر مادر شمارو هم نگه داره❤️

نشخوار فکری دارم قشنگ...یکم دیرتر اومده بودم گلچین نوحه سر قبرمم اماده کرده بودم😭😂

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من قبل اینطور شدم ولی الان هم زیر بغلم جوش میزنم برم دکتر؟

جوش شاید بخاطر ژیل.ته یا حساسیت ب چیزی ک میزنید زیر بغل .. تجربشو ندارم راستش 😥 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مرسی عزیزم خدا پدر مادر شمارو هم نگه داره❤️نشخوار فکری دارم قشنگ...یکم دیرتر اومده بودم گلچین نوحه س ...

😂😂😂

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ممکنه از موم باشه؟

موم میزنید ؟ بله چون از ریشه درمیاره ، موهای جدید از منفذ اصلی ب سختی میتونن دربیان و جوش و چ.رک میشه اون قسمتا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز