2789
عنوان

غده زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 66 پست
بله عزیزم خوش خیمن نگران نباش از این بابت .. تو سونو همه چی مشخص میشه زیاد دست نزنید بهش .. تاپیک ها ...

من قبل اینطور شدم ولی الان هم زیر بغلم جوش میزنم برم دکتر؟

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

عزیزم .. اخه ب این سادگیا هم نیست ادم سریع سرطان بگیره و .. اینا خوش خیمن رفتم تجربه چند نفرم خوندم ...

مرسی عزیزم خدا پدر مادر شمارو هم نگه داره❤️

نشخوار فکری دارم قشنگ...یکم دیرتر اومده بودم گلچین نوحه سر قبرمم اماده کرده بودم😭😂

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من قبل اینطور شدم ولی الان هم زیر بغلم جوش میزنم برم دکتر؟

جوش شاید بخاطر ژیل.ته یا حساسیت ب چیزی ک میزنید زیر بغل .. تجربشو ندارم راستش 😥 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مرسی عزیزم خدا پدر مادر شمارو هم نگه داره❤️نشخوار فکری دارم قشنگ...یکم دیرتر اومده بودم گلچین نوحه س ...

😂😂😂

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

جوش شاید بخاطر ژیل.ته یا حساسیت ب چیزی ک میزنید زیر بغل .. تجربشو ندارم راستش 😥

ممکنه از موم باشه؟

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

ممکنه از موم باشه؟

موم میزنید ؟ بله چون از ریشه درمیاره ، موهای جدید از منفذ اصلی ب سختی میتونن دربیان و جوش و چ.رک میشه اون قسمتا

موم میزنید ؟ بله چون از ریشه درمیاره ، موهای جدید از منفذ اصلی ب سختی میتونن دربیان و جوش و چ.رک میش ...

بله