2777
2789
عنوان

وابستگی شدید

865 بازدید | 42 پست

سلام دوستان من تازه ازدواج کردم ولی چند سالی هم باهم دوست بودیم

من خیلی وابسته شوهرم هستم میره سرکار دلم میگیره حالم بد میشه نمیتونم اصلا بدون شوهرم بمونم همش ترس از دست دادنش رو دارم این چه مشکلیه من دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد منیمن لباساشو بو میکنم وقتی نیس دلم برای عطر تنش پر میکشهگاهی نگاش میکنم میگم من اخرش میمیرم این ...

شما چند ساله ازدواج کردین؟

مشغول کاری هستین؟

نمیدونم چرا انقدر این بشرو دوست دارم

اخه بازم جواب نمیده یا میده؟

سعی کن که بده وگرنه بعد میشی یه ادم عصبی وابسته که اونم‌خسته میکنی ..من خودم همینجور بودم وفهمیدم اینقد که ما وابسته مرداییم اونا اینجور نیستن اگه باشن هم نشون نمیدن ..سر خودتو گرم کن که زمان بگذره عادت میکنی عزیزم منم ۱۱ ساله همینجورم اخرین بار یه کاری کرد کلا ناراحت شدم ازش سر همین وابستگی اینا ..سردترو لی اهمیت تر شدم‌نسبت بهش و اران ارامش ذهنم بهتره

شما چند ساله ازدواج کردین؟مشغول کاری هستین؟نمیدونم چرا انقدر این بشرو دوست دارم

من یکساله

خودم کلی کار و مشغله دارم طول روز

ولی جونم واسه این ادم درمیره

نمیدونم چجپری بگم بفهمی واقعا گاهی نمیدونم چجوری بهش بگم دوسش دارم همه روشا تکرارین

من یکسالهخودم کلی کار و مشغله دارم طول روزولی جونم واسه این ادم درمیرهنمیدونم چجپری بگم بفهمی واقعا ...

منم‌مثل تو اذیت میشم از این همه دوست داشتن مگه میشه ادم‌ یکیو انقدر دوست داشته باشه

خیلی مهربونه اینش منو بدتر وابسته تر میکنه

اره خب خمسر منم مهربونه تاخوبه خیلی خوبه اما ا نفدا وابسته نیست ..امسال بدون من و دخترم رفت مسافرت وهمین باعث شد من به خودم لیام من تو سه روز ۳ کیلو کم کردم ..ودرس عبرت شد برام شماهم خودتو مشعول کن باور کن هرچی بدونن وابسته ای بدتره یا حداقل وانمود کن نیستی ..فقط براخودت کاری هنری کتابی موسیقی واینجورکارا سرگرم کن خودتو

سعی کن که بده وگرنه بعد میشی یه ادم عصبی وابسته که اونم‌خسته میکنی ..من خودم همینجور بودم وفهمیدم ای ...

موندم با چه کاری‌خودمو مشغول کنم اصلا اهل کار کردن تو بیرون‌نیستم مامان من شاغل بوده مشکلات زیادی داشتیم واسه همین از شاغل بودن زیاد خوشم‌ نمیاد ولی خونه موندنم خوب نیست

منم‌مثل تو اذیت میشم از این همه دوست داشتن مگه میشه ادم‌ یکیو انقدر دوست داشته باشه

گاهی میترسم اینقد از دستش بدم میرم تو بغلش گریه میکنم میگم دلم برات تنگ شده میگه دیوونه من که همین الان اینجام😂

یه بار خواب دیدم ازهم جدا میشیم تا صبح نذاشتم بخابه از بس گریه کردم با مسکن خوابیدم اینقد گریه کردم سرم داشت منفجر میشد