2777
2789
عنوان

وابستگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 42 پست
اره خب خمسر منم مهربونه تاخوبه خیلی خوبه اما ا نفدا وابسته نیست ..امسال بدون من و دخترم رفت مسافرت و ...

اره بعضی وقتا جلو خودمو میگیرم که نفهمه ولی اخه چه کاریه که ادم واسه شوهرش فیلم بازی کنه به خدا این نشد که زن و شوهری 

چرا تا شوهر میفهمه وابستشی ازت دور میشه یعنی‌چی

موندم با چه کاری‌خودمو مشغول کنم اصلا اهل کار کردن تو بیرون‌نیستم مامان من شاغل بوده مشکلات زیادی دا ...

خیاطی یادبگیر کتا بخودن برقص دسرو کیک درست کن ..زیاد بهش فک نکن ..باور کن از یه جایی به بعد سختت میشه و اروم قرار نداری منم همسرم و خیلی دوست دارم ولی الان به خودم اومدم کا کمی حداقل بخاطر خودم رعایت بکنم چون تاحرفی بزنن تا چیزی بگنن وکاری بکنن که بهم برخوره یا ناراحت بشم داغون میشم خمش میگم یعنی اونم مثل من دوسم داره نداره ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بعضی وقتا جلو خودمو میگیرم که نفهمه ولی اخه چه کاریه که ادم واسه شوهرش فیلم بازی کنه به خدا این ...

اونا شخصیت وابسته ندارن دوست ندارن اویزون باشی همیشه منم همیشه میگفتم باید همش به هم بچسبیم فلانه واونقد من وقت بزارم اونم وقت بزاره ولی ضربشو فقط فقط خودم خوردم دوست داشتن باید اندازه داشته باشه محبتم همینطور زیادیش دل میزنه انگار

گاهی میترسم اینقد از دستش بدم میرم تو بغلش گریه میکنم میگم دلم برات تنگ شده میگه دیوونه من که همین ا ...

خوبه‌پس توام‌ مثل‌ منی فک‌میکردم من مشکل دارم 

منم‌بعضی وقتا فکر اینکه یه روز نباشه به گریم میندازه

چن سالته؟

چن وقت ازدواج کردی؟

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
خوبه‌پس توام‌ مثل‌ منی فک‌میکردم من مشکل دارم منم‌بعضی وقتا فکر اینکه یه روز نباشه به گریم میندازه

خب این حس منم بعد ۱۰ سال  هنوزم دارم

حتی بهش گفتم خدانکزده  اگر از من زودتر  فوت کنی حلالت نمیکنم

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
اونا شخصیت وابسته ندارن دوست ندارن اویزون باشی همیشه منم همیشه میگفتم باید همش به هم بچسبیم فلانه وا ...

همه حرفاتو قبول دارم

ولی‌چرا ما زنا اینجوری نیستیم‌ چرا محبت که میبینیم بیشتر دوسشون داریم

اونا شخصیت وابسته ندارن دوست ندارن اویزون باشی همیشه منم همیشه میگفتم باید همش به هم بچسبیم فلانه وا ...

خیلی بستگی به طرف داره. بعضی مردها نه تنها از این محبت زده نمیشن بلکه دلگرمتر هم میشن.

خب این حس منم بعد ۱۰ سال هنوزم دارمحتی بهش گفتم خدانکزده اگر از من زودتر فوت کنی حلالت نمیکنم

۱۰ ساله ازدواج کردین؟

از این دوست داشتن زیاد زده نشده ازت یا حس نکردی دور میشه ازت؟

۱۰ ساله ازدواج کردین؟از این دوست داشتن زیاد زده نشده ازت یا حس نکردی دور میشه ازت؟

نه 

چون هیچ وقت محدودش نکردم

فقط یک دوره ک پسرم نوزاد بود حس میکردم داریم از هم دور میشیم چون واقعا خسته میشدم از بچه داری