2777
2789
عنوان

وابستگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 42 پست
۲۸ سالمه چند سال دوست بوددیم و یه ساله ازدواج کردیم

رفتید سر خونه زندگیتون

وقتی بچه دار بشی نگرشت تغییر میکنه

شاید طور دیگه وابسته بشی

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مهربونه ولی کم محبت

کم محبت یعنی چطور؟

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
همه حرفاتو قبول دارمولی‌چرا ما زنا اینجوری نیستیم‌ چرا محبت که میبینیم بیشتر دوسشون داریم

بعضی ها مثل خودمون وابسته ان‌..حتی اگه بدی هم بکنن زود میبخشیم وانگارهیچی‌نشده ..چون دوسشون داریم زیادی اینجوره هرکار بکنن به چشم قشنگه

رفتید سر خونه زندگیتونوقتی بچه دار بشی نگرشت تغییر میکنهشاید طور دیگه وابسته بشی

اره یه ساله که خونه خودمونیم 

رفته رفته بدتر میشم‌ همش‌چشمم‌به ساعته که کی‌میاد خونه

اره یه ساله که خونه خودمونیم رفته رفته بدتر میشم‌ همش‌چشمم‌به ساعته که کی‌میاد خونه

از بیکاریه

سرت گرم بشه کمتر چشم ب ساعت میمونی

بعضی وقتا میخوابه من‌فقط نگاش میکنم میگم خدایا مگه میشه ادم یکی رو انقدر دوست داشته باشه چی باعث میشه

همش از خدا میخوام که شوهرمم مثل من زیادی دوسم داشته باشه