من دیشب اوردن هر چه گفتم نمیخورم مادر شوهرم گفت گناهه نذری و پس بزنی زعفرون مگه چقد توشه اینا همش حر ...
دیگه نخور.حرف نیس.همه جا نوشته.دکترمم گفت نخور.عسل و زرشک هم نخورین بچه ها.ماههای بالاتر اشکال نداره ولی الان اصلاااا
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
واااای عسل؟؟ من چن روزه صبحونه عسل و کره میخورم ترو خدا راست میگی؟ از دیروز دلدرد گرفتم
دیگه نخور.
عسل سقط میاره و بقول معروف قاعده آوره.توی گوگل بزن غذاها و خوراکی های ممنوعه دربارداری و... ببین چی میاد.رعایت کن.تا ۴ ماه اول خیلی حساسه.چون نی نی کوچیکه هنوز جاش سفت نشده مواظب باش.
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
کاش نمیخوردم ترسیدم .... از دست خودم ناراحت شدم که نتونستم قاطعانه بگم نمیخورم
نگران نباش.من ماه سوم دوقاشق شله زرد خوردم فقط.مامانم اصرار میکرد بخور.من میگفتم نهههه😭
انقدر اصرار کرد دوقاشقو خوردم.
ایشالا بسلامتی نی نیتو بغل میگیری نگران نباش