2777
2789
عنوان

عصاره الیت

176 بازدید | 38 پست

دیشب عصاره زعفران الیت گرفتم نمیدونم چجوری استفاده کنم خوب بشه ، برای برنج هم خوبه ؟

یا تو خورشت بریزیم مزش خوب میشه ؟

چجوری استفاده کنم که خوشمزه بشه

عصاره مرغش خیلی خوبه استفاده میکنم

این سری عصاره گاو هم خریدم امیدوارم خوب باشه

رو برنج فکر نکنم بشه

امتحان کردی به منم بگو

از هرچی تو زندگیمه سری، تورو آرزو کرده بودم ولی، تو از آرزوی منم بهتری آقایون درخواست دنبال کردن ندید واقعا بدبختید که به یه متاهل درخواست میدید.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من عصاره مرغشو خریدم ولی تالان نمیدونستم باید چجوری استفاده کنمتو چه غذایی میریزی و چجوری میریزی؟

تو خورشت مرغ ، مثلا وقتی میخوام ادویه بزنم یکی از عصاره های مرغ برمیدارم پودرش میکنم میریزم همراه ادویه ، فقط نمک نزنی عصاره ها خودتون شور و نمکی هست

ولی خیلی خوشمزه میشه

رو برنج فکر نکنم بشهامتحان کردی به منم بگو

حتما امتحان میکنم

باشه بهت خبر میدم

امیدوارم خوب بشه

الان که نمیشه زعفرون خرید والا همینا مگه جاشو بگیره

توی سوپ،مرغ،خوراک لوبیا میریزم ولی نمک نباید بریزیها

توی خورشت ها نمیشه؟بعد همون پودر رو مستقیم بریزم توی غذا یا باید حل کنم توی اب بعد بریزم؟برای خوش طعم شدن خورشت هام چه عصاره ای خوبه؟

توی خورشت ها نمیشه؟بعد همون پودر رو مستقیم بریزم توی غذا یا باید حل کنم توی اب بعد بریزم؟برای خوش طع ...

نه مستقیم

بگیر تو دستت پودرش کن تو اب مرغ آبگوشت

یا مثلا قیمه

و خدا معجزه میکند !🌱💛

توی خورشت ها نمیشه؟بعد همون پودر رو مستقیم بریزم توی غذا یا باید حل کنم توی اب بعد بریزم؟برای خوش طع ...

ت اب جوش حل کن بزار ده دقیقه بمونه رنگ بگیره

- گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤