2821
2789
عنوان

دلم گرفته😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان نی نی ت دخمله 😇 من نی نی دخمل خیلی دوست دارم تو فامیل همه زن و شوهرا پسر میزان همه دلشون ل ...

ن جنسیتش معلوم نیس

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
هفته پنجمی که پاشووووو برو بگیر😂

هفته پنجم😨دو ماهمه 

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
برو پایین بگیر  اوایل حاملگی هستی که

شله زرد برام خطر داره؟زعفرون داره توش،؟

هفته پنجم😨دو ماهمه 

منم موخوام.نمیتونم جایی برم.خونمون از دسته اینا دوره.تو کوچمون همه ماشالا خسیس هیشکی نذری هم نمیده.😥

شوهرمم خوشش نمیاد از این مراسما تا ببرمم بیرون😣

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
انشالا سالم و صالح باشههه😊

قربونت 

شله زرد برام خطر داره؟زعفرون داره توش،؟

آره اوایل شله زرد نخور.خیلی زعفرون داره.من الانشم نمیخورم

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

اینم شانس من😩

من دیشب اوردن هر چه گفتم نمیخورم مادر شوهرم گفت گناهه نذری و پس بزنی زعفرون مگه چقد توشه اینا همش حرفه بخور ... منم چهار قاشق خوردم 

..ولی با ترس و لرز 

پاشو برو نی نی گناه داره،یا زنگ بزن برات بیارن

هیشکی نیس از فامیلامون همه یه جای دیگ رفتن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز