2821
2789
عنوان

دلم گرفته😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 46 پست
من دیشب اوردن هر چه گفتم نمیخورم مادر شوهرم گفت گناهه نذری و پس بزنی زعفرون مگه چقد توشه اینا همش حر ...

منم الان یکی دو قاشق خوردم

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
من دیشب اوردن هر چه گفتم نمیخورم مادر شوهرم گفت گناهه نذری و پس بزنی زعفرون مگه چقد توشه اینا همش حر ...

دیگه نخور.حرف نیس.همه جا نوشته.دکترمم گفت نخور.عسل و زرشک هم نخورین بچه ها.ماههای بالاتر اشکال نداره ولی الان اصلاااا

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دیگه نخور.حرف نیس.همه جا نوشته.دکترمم گفت نخور.عسل و زرشک هم نخورین بچه ها.ماههای بالاتر اشکال نداره ...

واااای عسل؟؟ من چن روزه صبحونه عسل و کره میخورم ترو خدا راست میگی؟ از دیروز دلدرد گرفتم

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
بگردم😢

توهم بدون نذری موندی؟

دیگه نخور.حرف نیس.همه جا نوشته.دکترمم گفت نخور.عسل و زرشک هم نخورین بچه ها.ماههای بالاتر اشکال نداره ...

کاش نمیخوردم ترسیدم .... از دست خودم ناراحت شدم که نتونستم قاطعانه بگم نمیخورم 

واااای عسل؟؟ من چن روزه صبحونه عسل و کره میخورم ترو خدا راست میگی؟ از دیروز دلدرد گرفتم

دیگه نخور.

عسل سقط میاره و بقول معروف قاعده آوره.توی گوگل بزن غذاها و خوراکی های ممنوعه دربارداری و... ببین چی میاد.رعایت کن.تا ۴ ماه اول خیلی حساسه.چون نی نی کوچیکه هنوز جاش سفت نشده مواظب باش.

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
ن من نموندم  دلم برا بچت سوخت 😢

😩😩😩😮😮😮

کاش نمیخوردم ترسیدم .... از دست خودم ناراحت شدم که نتونستم قاطعانه بگم نمیخورم 

نگران نباش.من ماه سوم دوقاشق شله زرد خوردم فقط.مامانم اصرار میکرد بخور.من میگفتم نهههه😭

انقدر اصرار کرد دوقاشقو خوردم.

ایشالا بسلامتی نی نیتو بغل میگیری نگران نباش

دیگه نخور. عسل سقط میاره و بقول معروف قاعده آوره.توی گوگل بزن غذاها و خوراکی های ممنوعه دربارداری و ...

مرسی دوستم

نگران نباش.من ماه سوم دوقاشق شله زرد خوردم فقط.مامانم اصرار میکرد بخور.من میگفتم نهههه😭 انقدر اصرا ...

ممنون عزیز دلم خیلی رعایت میکنم ... اینم خیلی اصرار کرد ..مجبور شدم ولی تا صبح زیر دلم فجیع تیر میکشید 

حساسیت نداشته باش،دیگه نخور،بعدش مگه دکتر بهتون لیست نداد چیا نخورین؟؟؟

حساسیت نداشته باش،دیگه نخور،بعدش مگه دکتر بهتون لیست نداد چیا نخورین؟؟؟

ن هیچی نداده😩خدا ب نی نیم رحم کنه خواب دیدم سقط شده😭😭

ن هیچی نداده😩خدا ب نی نیم رحم کنه خواب دیدم سقط شده😭😭

اینقدر بهش فکر نکن،سرچ کن چیا بده نخور،دفعه بعد هم رفتی دکتر بگو برات بنویسه چیا بده که نخوری

بعد چرا اینقدر به اینجا فکر میکنی و میترسی،استرس خیلی خیلی بده،استرس از اون چهارتا پله که پایین نرفتی بدتره ،سعی کن به چیزای خوب خوب فکر کنی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز