2777
2789
عنوان

به نظرتون وقتی برگشت چیکار کنم

134 بازدید | 14 پست

۱۰ ماهه عقدیم. هنوز سر خونه و زندگی نرفتیم. اما من وقتی زیارت رفتم این مدت به خواهرشوهرم زنگ زدم و ازش خداحافظی کردم.  خواهرشوهرم رفته کربلا‌ با اینکه رابطمون خوب بود اما شوهرم ساعت ۱۲ و ربع شب زد بهم و گفت خواهرم میخواسته ازت خداحافظی کنه و منم گفتم شاید خواب باشه اونم گفته پس از طرف من ازش خداحافظی کن. خیلی توقع داشتم حداقل یه پیام همون شب بده یا فردا صبحش آکا نداد. امشب رفتم خونه مادرشوهرم و احوال خواهرشومو پرسیدم گفتم کجا رسیدن؟ مادرشوهرم گفت من واتس آپ ندارم با مریم(یعنی جاریم) از طریق واتس آپ در ارتباطن

متوجه شدم که با جاریم ارتباط دارن و خب مسلما ازش خداحافظی درست و حسابی کرده

شما باشین وقتی برگشت بهش زنگ میزنین؟ به شوهرتون میگین که یخورده ناراحتین از این رفتار یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس به نظرتون بهش زنگ نزنم وقتی برگشت

اگر از هم دورید یه تماس ساده بگیر و کوناه مختصر 

چون هر قدر هم به بقیه بگی که خداحافطی نکرد و.. همسرت می گه از،طرف اون من خداحافظی کردم و..‌و همه طرف ایشون خواهند بود 

پس زیاد دنبال داستان نباش و قضیه رو ادامه نده ولی تجربه برای خودت باسه که زیاد بقیه روت حساب نمی کنن تو هم اگر اهل خدمات هستی کمتر کن .‌

من نمیبینمش خونه ش یه شهر دیگه هستوقتی برگشت بهش زنگ بزنم زیارت قبولی بگم یا نه؟

نه😄دفه چندمش داره میره؟اگ زیاد رفته که بیخیال ولی اگ دفه اولش خیلی کوتاه و مختصر و مفید باهاش صحبت کن