2777
2789
عنوان

قد دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 126 پست
مام بیشعوری و از قد کوتاها میبینیم تو کامنت قبلمم گفتم خدا از شعور شما زده ب قد ما اضافه کرده😁 یکم ...

برو نارگیلتو بچین😂

اصن نمیفهمی من چی گفتم و دارم چی میگم

فقط فاز گرفتی همینجوری یه چیزی میگی

دلت از جای دیگه پره سر من خالی نکن دوست عزیز

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوم محترم من احترام کشیو نگه میدارم ک احترام خودشو نگه دار اونهنه حرف برگشت ب قد بلندا زد هیچی نبو ...

ناراحت نشو عزیز

باز هم میگم 

اخلاق رو رعایت کن 

حرف های این جا رو هم خیلی  جدی نگیر 

شاید هدف بعضی ها تعریف از خود باشه 

کسی هم  توهینی بهشون نکرده 

من از کسی نخواستم نظرش مثل من باشه من خواستم شعور خودشو حفظ کنه بی احترامی نکنه تا دفاع و بی احترامی ...

متاسفانه شما تشخیص اینو نداری که بفهمی من شعورمو حفظ کردم یا نه🙄 چندتا پیام قبلتر هم گفتم اون حرفارو خود یه قدبلند بهم گفته و منم از جانب اون نظر دادم و بعدشم نظر خودمو گفتم. شما دنبال فرصت میگردی عقده هاتو خالی کنی و حمله کنی. اگه متوجه نشدی دیگه مشکل از خودته واقعا

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چرا باید بهمون بر بخوره؟🌝

چون اگه کسی درباره قد خودشون چیزی بگه

فوری بهشون برمیخوره و گارد میگیرن

فک میکنن همه اینطوری ان

چرا باید بهمون بر بخوره؟🌝

چون بعضیا زود رنجن مثلا اگه من می‌گفتم اونا کوتاهن بهم حسودی میکنن کسایی که قدشون انقد باشه میان خفم میکنن میگن تو به ما گفتی کوتاه😅🤦‍♀️

نینی سایت تنها جایی هست که قد۱۷۰ متوسطه😑۱۶۰که کوتاههههه😑خواهرای عزیز منطقتون رو با چی متر کردین؟😂 ...

وای حق گفتی😂😂

جالبه اینجا همه قدبلندن

کوتاهایی عم که ما همه جا میبینیم مهاجرن

به زودی از ایران میرن😐😂

برو نارگیلتو بچین😂اصن نمیفهمی من چی گفتم و دارم چی میگمفقط فاز گرفتی همینجوری یه چیزی میگیدلت از جا ...

شعور و ادبت از همون جنله اولت مشخصه و واقعا درحد خودم نمیبینم جواب همچین ادم عقده ای رو بدم😂 روز خوش

درصمن توم برو گوهاتو بخور ی وقت گشنه نخوابی خوشگلههههه😂

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

وقتی بچه بودم مامانم به زنعموم گف دخترت رو ببر دکتر تا وقتی که پر.یود نشده رشد قد داشته باشه (عمو و زنعموم قد کوتاهی دارن) کاملا از سر خیر خواهی نه با تیکه و کنایه چون واقعا دخترعمو هام رو دوس داره

ولی زنعموم با یه لحن بدی گف لازم نکرده دخترم مثل دختر تو دراز بشه (پدر مادرم قد بلندن)

حالا همون دختر عمو مدام میگه کاش خانواده ام دکتر میبردنم

چون بعضیا زود رنجن مثلا اگه من می‌گفتم اونا کوتاهن بهم حسودی میکنن کسایی که قدشون انقد باشه میان خفم ...

ربطی نداره!

حرف شما درست نبود و توهین بود!چرا بابت قد کوتاه_بلند بهمون بربخوره؟

من قدم حدود۱۵۴هست و بسیار راضیم نه تا بحال کسیو بابت قد بلند و کوتاهش مسخره کردم نه حسودیم شده و نه مسخره شدم

نمیدونم شما و یه سری دیگه از دوستان تو چه شرایط و چه مدل روابط دوستانه_فامیل ای دارن که بقیه بابت قدشون مسخرشون میکنن یا مسخره میشن. 

وای حق گفتی😂😂جالبه اینجا همه قدبلندنکوتاهایی عم که ما همه جا میبینیم مهاجرنبه زودی از ایران میرن😐 ...

دقیقاااا

من قبلا اصلاااا دقت نمیکردم به قد اما چند باری این تاپیکا باعث شد تو جاهای عمومی دقت کنم

اکثراااا یا همقدم بودن یا یکم بلند تر ولی چون من عادت دارم کلا کفش پاشنه دار بپووشم با اون کفشا هم‌قدشون میشدم

موندم یعنی تو خیابون و بازار به این بزرگی یه دونه نینی سایتی با قد۱۸۰نیس؟😂