2777
2789
عنوان

قد دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 126 پست
شعور و ادبت از همون جنله اولت مشخصه و واقعا درحد خودم نمیبینم جواب همچین ادم عقده ای رو بدم😂 روز خو ...

وقتی احترام نزاری احترامی هم نمیبینی😊

من از اول بی احترامی نکردم تو میای میگی

از شعور شما زدن به قد ما اضافه کردن

شعور شما هم دیدیم🤣🤣

چقد ضعف داری که با یه نظر منفی انقد بهم ریختی

قدت که دست خودت نبود ولی جنبه و اخلاقت دست خودته

حتما روش کار کن☺️ کاش جای قد بهت فرهنگ میدادن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یکی از دلایلی که نسبت به قدبلندا گارد دارناینه که قدبلندا خودشونم رفتار درستی ندارنمن خودم یه دوستی ...

عزیزم فعلا کرم از شما بود کسی چیزی نگفته میگی بلندا ظرافت ندارند

قطعا از ۱۶۰ ای ها که یکم چاق بشم شکل توپن یکم چهارشنبه باشند شبیه باب اسفنجی میشم و لاغر هم باشند اندام چشمگیری ندارند بهترند.اگر قد بلند ظرافت نداشت مدل لباس های ظریف رو قدبلند انتخاب نمی‌کردند باربی هم هم قد شما بود

بعد که حرفتو زدی میگی سلیقه ها متفاوته؟ اگر متفاوته چرا خودت نظر مطلق دادی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۱۷۸ هستم راضیم والا

معمولا هرچی بپوشم بم میاد

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

وای حق گفتی😂😂جالبه اینجا همه قدبلندنکوتاهایی عم که ما همه جا میبینیم مهاجرنبه زودی از ایران میرن😐 ...

خانوم نودل چی به ما میرسه که بخوایم قدمون رو دروغ بگیم؟من خودم واقعا ۱۷۸ قدمه.چون ارثیه هممون قدمون بلنده.داداشم ۱۹۸ هستش..عجیب نیست قد بلند.کم هست ولی هست😁😁😁

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

عزیزم فعلا کرم از شما بود کسی چیزی نگفته میگی بلندا ظرافت ندارندقطعا از ۱۶۰ ای ها که یکم چاق بشم شکل ...

شما پیام منو تا آخر خوندی؟

یا تند تند اومدی حمله کنی و فاز بگیری!

فقط تا هرجا که حال کنین و فرصت حمله

داشته باشین میخونین😂

من دوتا قدبلند اطراف خودم مثال زدم

که همون حرفارو گفتن. بعدشم حتی به

خود استارتر گفتم قدش اونجوری نیست

که بهش بگن دراز و قد بلند جذابه

دوتا نظری که دادم یکیش از جانب دوتا قدبلند بود

یکیشم نظر خودم. در ضمن منم نگفتم قطعا و صددرصد

برای همه همینه. کجا نظر مطلق دادم؟

پیامارو کامل بخونین بعد حمله کنین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خانوم نودل چی به ما میرسه که بخوایم قدمون رو دروغ بگیم؟من خودم واقعا ۱۷۸ قدمه.چون ارثیه هممون قدمون ...

سلام عزیزم خوبی

میخواسم ببینم غرض از مزاحمت

داداشت زن نمیخواد؟😂😂😔🤦🏻‍♀️

کارما میکنه مادرتو ستایش((:
سلام عزیزم خوبیمیخواسم ببینم غرض از مزاحمتداداشت زن نمیخواد؟😂😂😔🤦🏻‍♀️

سلام عزیزم😁😁😁

سخت پسنده😂

خانوم نودل چی به ما میرسه که بخوایم قدمون رو دروغ بگیم؟من خودم واقعا ۱۷۸ قدمه.چون ارثیه هممون قدمون ...

قطعا قدبلندای واقعی هم هستن

یبار تو نی‌نی سایت تاپیک درباره قد زدن

باورت نمیشه 30 تا صفحه رو خوندم

همهههه بالای 170 بودن😂😂

در صورتی که متوسط قد زنای ایرانی 160 یا 161 هست

نهههه نگووو💔😔😂😂فقط بگو پول داره یا نه بقیش حله🤣🤣🤣

😂😂😂پول داره والا

قطعا قدبلندای واقعی هم هستنیبار تو نی‌نی سایت تاپیک درباره قد زدنباورت نمیشه 30 تا صفحه رو خوندمهمهه ...

دیدم بعضی هارو همه راستشو نمیگن

قطعا قدبلندای واقعی هم هستنیبار تو نی‌نی سایت تاپیک درباره قد زدنباورت نمیشه 30 تا صفحه رو خوندمهمهه ...

خب عزیزم ما که اهل ایران نیسیم😔😂

کارما میکنه مادرتو ستایش((: