2777
2789
عنوان

قد دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1553 بازدید | 126 پست
این موضوع کاملا سلیقه ایهدخترخالم که قدبلنده راضی نیس و دوس ندارهیکی عم که کوتاهه حسرت میخوره چرا او ...

خب بد گفتی دیگ گفتی کسی ک بلنده ظرافت دخترونگی نداره قد بلندی هیچ ربطی ب طرافت و دخترونگی نداره میگی چیزی بهش نمیاد الان شرط مدلینگی لاغری و قدبلندیه  الان طرف میره لیپو میکنه نمیدونم عمل میکنه لاغر شه من ندیوم کسی عمل کنه چاق شه 

یا میگی اصلا جالب نیست کنار ی پسر یا خیلی خیته پاشنه بلند بپوشن

عزیزم ی ساز بزن دیگ چرا دو سازه میزنی😐 یا بد نگو یا خوبشو نگو جرا فازی تو فاز شدی ی بار‌میگی خوبه ی بار میگی بده؟

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

منم بلندم ولی کوتاهم زیبایی ها خودشو داره چقدر بد حرف زدیتو زندگیت انقدر پیشرفت کن که مسائل ارثیت بر ...

یکی از دلایلی که نسبت به قدبلندا گارد دارن

اینه که قدبلندا خودشونم رفتار درستی ندارن

من خودم یه دوستی دارم قدش 176

دائم با رفتارش میخواست بگه تو کوتاهی

طبیعیه که منم نردبون یا دراز صداش بزنم😂

کرم از خودشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی از دلایلی که نسبت به قدبلندا گارد دارناینه که قدبلندا خودشونم رفتار درستی ندارنمن خودم یه دوستی ...

اینکه میگی قد بلندا رفتار خوبی ندارن تعمیم به کل هست 

و اشتباهه

هرکسی با هر قدی میتونه رفتار درست و غلط داشته باشه

سلیقه است این مسائل زیبا شناسی ادما متفاوته

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚
خب بد گفتی دیگ گفتی کسی ک بلنده ظرافت دخترونگی نداره قد بلندی هیچ ربطی ب طرافت و دخترونگی نداره میگی ...

گفتم که این حرف من نیست

حرف دخترخالمه که خودش بالای 170

چون قدبلنده و استخون بندیش درشته

خودش میگه ظرافت ندارم و راضی نیستم

فقط قد مهم نیست کل هیکل و اندام مهمه

اونایی عم که عمل میکنن به سینه و با‌سن تزریق میکنن

وگرنه قدبلند و لاغر و صاف جذابیت آنچنانی نداره

چون سلبریتی ها لاغرن دلیل نمیشه ملاک همه این باشه

شما خوب متوجه نشدی

من هم نظر خودمو گفتم

هم قد بلندی که کنارمه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اینکه میگی قد بلندا رفتار خوبی ندارن تعمیم به کل هست و اشتباهههرکسی با هر قدی میتونه رفتار درست و غل ...

فعلا که ما همچین رفتارایی رو فقط از قدبلندا میبینیم

خوبه خودشون برای به دست آوردنش تلاشی نکردن

وگرنه زمین و زمانو بهم میریختن🤐😂

آره خیلی بلند دیده میشنمخصوصا اگه لاغر باشندخترخاله منم همینه هی بهش میگنقد متوسط خوبه. اونا هم زیاد ...

اتفاقا از نظر من بین 170 تا 180 خوبه اما هر کسی با هر قدی که باشه زیباست پس لازم نیست من و تو بیایم و در مورد بقیه نظر بدیم 

دختر خوب در کنار قد بلندتون اخلاق رو هم رعایت کنید

خانوم محترم من احترام کشیو نگه میدارم ک احترام خودشو نگه دار اونهنه حرف برگشت ب قد بلندا زد هیچی نبود من دفاع کردم خار شد تو چش شما؟؟؟

درضمت من یادم نمیاد جایی امضا داده باشم شپا میتونین در مورد حرف زدن من و اخلاق من نظر بدین و تصمیم‌بگیرین خرجیمو میدین یا پول نتمو؟ ببخشید ک با اجازه شما حرف نزدم

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

اتفاقا از نظر من بین 170 تا 180 خوبه اما هر کسی با هر قدی که باشه زیباست پس لازم نیست من و تو بیایم ...

نظر خواست ماعم نظرمونو گفتیم🤗

خانوم محترم من احترام کشیو نگه میدارم ک احترام خودشو نگه دار اونهنه حرف برگشت ب قد بلندا زد هیچی نبو ...

قرار نیست همه نظرشون با شما یکی باشه

خیلیا هستن نظر و افکارشون کاملا برعکس شماست

دلیل نمیشه حمله کنیم😐

فعلا که ما همچین رفتارایی رو فقط از قدبلندا میبینیمخوبه خودشون برای به دست آوردنش تلاشی نکردنوگرنه ز ...

مام بیشعوری و از قد کوتاها میبینیم 

تو کامنت قبلمم گفتم خدا از شعور شما زده ب قد ما اضافه کرده😁 یکم خودتو تو اسنه ببین ببین درست صحبت میکنی خیلی با ادب و با شعوری خیلی خوبی؟ ک فک میکنس ما بدیم عزیزم جواب حق  زور داره چرا وقتی بی احترامی میکنی خوشیته وقتی جواب و دفاع میشنوی ما شدیم یی ادب؟

قرار نیست همه نظرشون با شما یکی باشهخیلیا هستن نظر و افکارشون کاملا برعکس شماستدلیل نمیشه حمله کنیم� ...

من از کسی نخواستم نظرش مثل من باشه من خواستم شعور خودشو حفظ کنه بی احترامی نکنه تا دفاع و بی احترامی نشنوه