2777
2789
عنوان

برگشت عشق سابق متاهل بیاین

597 بازدید | 18 پست

خواهرم مجرده با یه پسر تو رابطه بود پسره عقد کرد خواهرم هیچوقت یادم نمیره وقتی این خبرو شنید تا مرز بیهوشی رفت افسرده شد حالا۱سال ونیم گذشته الان پسره اومده گفته میخوام زنمو طلاق بدم من تورو دوس دارمو عاشقتم بیا ببینمت خواهرمم جوابشو میده نمیخوام باهاش در ارتباط باشه هیچوقت روزایی که ناراحت بودو یادم نمیره به خواهرم گفتم باهاش حرف نزن میگه خواهر تو بگو یه جواب شکننده بهش بدم چی بهش بگه

خواهرت ب شدت اشتباه میکنه

یک...طرف فعلا زن داره و این خیانته ک خاهرتم شریکه تو این خیانت

دو....اون طرف یکبار مردانگی خودشو نشون داده ک یه پا نامرده

سه....این رابطه مجدد فقط ب حاهرتون بیشتر ضربه میزنه

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرت ب شدت اشتباه میکنهیک...طرف فعلا زن داره و این خیانته ک خاهرتم شریکه تو این خیانتدو....اون طرف ...

بهش میگم اشتباهه میگه دست خودم نیست پیامش میبینم رو گوشیم جواب میدم گفتم بزار خودم بهش میگم مزاحم خواهرم نشو نمیدونم من بگم یاخودش

بهش میگم اشتباهه میگه دست خودم نیست پیامش میبینم رو گوشیم جواب میدم گفتم بزار خودم بهش میگم مزاحم خو ...

بنظرت خودت بگو

حالا ی جودیم بگو یا بده کسی بگه ک دیگه گم شه بره مردتیکه حیوون

اینجور آدما فقط بلدن با احساس بچه مردم بازی کنن

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

رفته دوراشو زده برگشته پشیمونه؟! خیلی بیخود کرده

خواهرت خیلی رک و پوست کنده بگه نمیخوام باهات حرف بزنم. مرد متاهلی که میاد با عشق سابقش حرف میزنه از کجا معلوم فردا روز به خواهر شما خیانت نکنه؟! 

خواهر شمام بهش بگه واسه این حرفا خیلی دیره، من نه دیگه از تو خوشم میاد نه بهت اعتماد دارم، بچسب به زندگیت والسلام

بگیت پست فطرت بی شعور و دروغگو برو که خوب رفته ای برو همونا بدبخت یا خوشبخت کن 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

میگه خواهر بازم دوسش دارم گوش نمیده اصلاااا

اخه یعنی چی؟!!

الان خواهر شمام تو اون خیانت سهم داره، خواهرتونم مقصره

اون مرد متاهله هیچ جوابی هم برای خیانت وجود نداره

بهش بگید قانعش کنید مردی که به زن خودش خیانت میکنه خیلی راحت به ایشونم خیانت میکنه!

بعدشم اگه واقعا دوستش داشت نمیرفت کس دیگه ای رو بگیره

میگه خواهر بازم دوسش دارم گوش نمیده اصلاااا

ازبسکه بی عار و درد حوله خواهرت

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

بهش میگم اشتباهه میگه دست خودم نیست پیامش میبینم رو گوشیم جواب میدم گفتم بزار خودم بهش میگم مزاحم خو ...

خواهرت باید به یقین برسه که دست برداره گاهی این به یقین رسیدن کل جوونی آدمو فنا می‌کنه.. این سوالا رو خواهرت باید بپرسه.. کاش دلش کنده شه... وقتی با یه نامرد طرفی هر چی هم بیفتی وسط و باهاش صحبت کنی که دیگه باعث آزار خواهرت نشه.. بدتر و بدتر رفتار میکنه. تازه متوجه نقط ضعف ها و جاهایی که میتونه نفوذ کنه میشه