2777
2789
عنوان

بعد اینهمه سال زندگی هیچی نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 47 پست
پس بدبیاری آوردین گلم وگرنه شما هم سعی تونو کردین به امید خدا دوباره تلاش کنید با یه مقدار وام و قرض ...

همسرم میگه مغازمو جمع کنم میتونیم با پولش خونه بخریم. 

بعدش باید باز دنبال کار برم. گفتم نه

وام های کلان قسط های کلانم داره گلم

خب همون دیگه با درآمدی ک توی ایران داده میشه جور درنمیاد واسه ماها

شما میگی خونه نداریم ولی خیلیا هستن حتی پول رهن ی خونه ام ندارن سعی کن پس انداز کنی واقعا نیازه تو هر شرایطی

قرعه کشی های خونگی بنویس...ی کارت جداگانه بزار هر هفته یا هرماه ی مبلغی داخلش واریز کن و کارتو کلا وردار فک کن نداریش

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واای چرا وام هاتون چیکار میکردین

همشا گرفت زد تو کار آزاد ،صبحا میرفت بانک عصرا کار آزاد .

بعد دور و بریاش کلاه سرش گذاشتن بالا کشیدن .

خیلی ادعای زرنگی میکنه ولی در واقع ساده است و گول آدمای شارلاتان را میخوره ،تو وضعیت خیلی بدی هستیم ،اعصابم خرده 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
بدبخت ۲تا زمین خریده دیگع .مگه قیمت زمین ارزونه؟

اسی اول اینو نگفته بود . ولی بازم زمین‌های مورد دار معمولا ارزونه دیگه . که طرف وسوسه بشه بخره . پدر خودم یه زمین مشاعی خریده .بهشون گفته بودن مسکونی نمیدونم چجوری سرشونو کلاه گذاشتن سالها قبل . هنوزم مشاعی هستن 

مغازه ک از خونه بهترهشما صد هیچ جلویی

توروخدا دست رو دلم نزارتوروقران  

مگه مغازه برابچهام سقف بالاسره  یه مغازه گاراژ۳۰۰متریوسط بازار 

اما بی خیر بی درامد باهزارتا دست تنگیووووووو

https://daigo.ir/secret/41700181532

اسی اول اینو نگفته بود . ولی بازم زمین‌های مورد دار معمولا ارزونه دیگه . که طرف وسوسه بشه بخره . پدر ...

عزیزم اداره خودمون داد دوتا زمین رو سال ۸۵ کلی پول دادم واسه زمینا

عزیزم اداره خودمون داد دوتا زمین رو سال ۸۵ کلی پول دادم واسه زمینا

اتفاقا این زمین که من میگم هم از طرف بانک دادن به کارمنداشون . هنوزم دارن شکایت و شکایت کشی میکنن . بیشتر از ۲۰ ساله