2777
2789
عنوان

بعد اینهمه سال زندگی هیچی نداریم

1119 بازدید | 47 پست

خونه پدرشوهرم نشستیم ی خونه قدیمیه. یدونه خونه هم از خودمون نداریم منم شاغلم همسرم چندسالی بیگار بود بعدش سرکار رفت ولی نتونستیم یه خونه بخریم. خسته شدم از زندگی . با سه تا بچه که بزرگ شدن خرجمون روز ب روز بیشتر شده. اطرافیانمون همه سه تا خونه رو دارن

چه کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند ساله ازدواج کردین 

اینایی که بالای ۱۰ ساله ازدواج کردن 

تعجب میکنم چجور نتونستن خودشونو جم و جور کنن 

قبلا میشد خونه خرید نه گرونی بود نه تورم 

الان واقعا سخته تقریبا غیر ممکنه از صفر شروع کرد 

ناراحت نشو بچه نمک زندگیه و ان شاالله بزرگ بشن به جاهای عالی میرسن و خودشون از پس خودشون برمیان

ولی توی مملکتی که هیچی ب هیچی مشخص نیست همه افسردن خوب سه تا آوردی

ما وضعمون بد نیست ولی برای دومی میترسیم

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

منم با اینکه شوهرم کارمند بانکه بعد بیست سال زندگی به خاطر ندونم به کاریاش هنوز یه خونه از خودمون نداریم .منم با سه تا بچه خیلی اذیت میشم 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
هیچی دو سه تا زمین خریدیم که ...بردار از اب در اومدن

یعنی چی ،متوجه نشدم 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

اطرافيان زندگي خودشونو دارن چرا با اونا مقايسه ميكني؟

چند سال زندگي كردي؟

بازم خدا رو شكر كه اجاره نميدي و خونه پدر شوهري

ما هم توي ١٢ سال زندگي هيچي نداريم 

ميشه عضو كانال ايتام بشي🥺قيمتام خيلي ارزونه به حمايتتون نياز دارم https://eitaa.com/RangiLand2

باز الهی شکر خونه دادن بهتون

ما هم زمین خریدیم کااه برداری شده هر هفته دادگاهم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.