2777
2789

من با یکی از آشناهای خانوادگی که خانم هست در ارتباطم بعضی وقتا چت و تلفنی و باهم راحتیم ایشون چندتا مورد ازدواج به من گفت البته کیس ازدواجی رو ندیدم فقط شرایط رو گفت و من نخاستم بعد گفت حالا بعدا بازم موردای دیگه بود بهت میگم من خیلی قبولش دارم دلم میخواد یه نفر که قابل اعتماد بهم معرفی کنه ولی چندماه گذشته فکر کنم یادش رفته به نظرتون وقتی باهاش حرف زدم چطوری غیر مستقیم یه چیزی بگم ببینم این موضوع چی شد؟ 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛

چطور ممکنه یادش رفته باشه،حتما هنوز موردی و در نظر نداره،به نظرم چیزی نگو و کاری نکن

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آها زنگ بزن بگو دختر خوب سراغ دارین برا برادر یکی از دوستام میخوام،بهش گفتم من یه خانوم مطمئن و مومن میشناسم دستش تو کار خیره و دختر پسرا رو بهم معرفی میکنه  یه جوری خودتم بهش یادآوری کردی تا ببینی چی میگه 

چطور ممکنه یادش رفته باشه،حتما هنوز موردی و در نظر نداره،به نظرم چیزی نگو و کاری نکن

نمیدونم دیگه مردم انقدر بدبختی دارن شاید یادش رفته 

شایدم چند مورد پیشنهاد داده رد مرده بهش برخورده و دیگه نمیاره.

آره راست میگی

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

شایدم چند مورد پیشنهاد داده رد مرده بهش برخورده و دیگه نمیاره.

منم همین به فکرم اومد میگم حالا پیش خودش نگه هر چی بهش گفتم قبول نکرد 

منم همین به فکرم اومد میگم حالا پیش خودش نگه هر چی بهش گفتم قبول نکرد

مطمئن باش میگه شک نکن،یه جور خودت و بنداز جلو چشمش،زنگ بزن بگو دیشب خوابتون و دیدم تو یه باغ پر از گل  گفتم مال کار خیریه که میکنه .  

مطمئن باش میگه شک نکن،یه جور خودت و بنداز جلو چشمش،زنگ بزن بگو دیشب خوابتون و دیدم تو یه باغ پر از گ ...

🤣🤣 والا پشیمون شدم اخه مورد ازدواجم خیلی داره دور و برش،به نظرت مثلا حرف زدیم باهم بعد کلی بحثای مختلف مثلا بگم راستی اون مورد که میخواستی بگی چی شد یا ضایس🤣 یا بگم مثلا فلان خواستگار واسم اومد براش تعریف کنم البته این مدلیم بدتر میشه میگه هر کی واسش میاد رد میکنه 

🤣🤣 والا پشیمون شدم اخه مورد ازدواجم خیلی داره دور و برش،به نظرت مثلا حرف زدیم باهم بعد کلی بحثای م ...

نه از خواستگار که نگو،دیگه خجالت و بذار کنار مستقیم بهش بگو،هر چه بادا باد،کار خلاف که نیست ،ایشالله هر چی خیره.