2789

به مو میرسه پاره هم میشه 

منتهی گره میزنی دوباره پا میشی...🌙

🌱☕ کاربری دست دونفره! شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به مو میرسه پاره هم میشه منتهی گره میزنی دوباره پا میشی...🌙

زمانی پاره میشه که خودت ببخیال سده باشی و ناامید تو دلت رها کردی عبور کردی 

به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهای‌هایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻
زمانی پاره میشه که خودت ببخیال سده باشی و ناامید تو دلت رها کردی عبور کردی

همش شعاره🙁

🌱☕ کاربری دست دونفره! شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲

نیست رمانی که کاملا بریدی و راهی نداشتی اون لحظه درست میشه

انشالله 

انشالله

من بار ها تجربش کردم دیگه باورم شده ولی قبلش باید بی نهایت با کل وجود تلاش کرد بعد که درمونده شد جوری درس میشه که باورت نمیشه

به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهای‌هایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻