2821
2789

به مو میرسه پاره هم میشه 

منتهی گره میزنی دوباره پا میشی...🌙

🌱☕ کاربری دست دونفره! شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به مو میرسه پاره هم میشه منتهی گره میزنی دوباره پا میشی...🌙

زمانی پاره میشه که خودت ببخیال سده باشی و ناامید تو دلت رها کردی عبور کردی 

به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهای‌هایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻
زمانی پاره میشه که خودت ببخیال سده باشی و ناامید تو دلت رها کردی عبور کردی

همش شعاره🙁

🌱☕ کاربری دست دونفره! شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲

همش شعاره🙁

نیست رمانی که کاملا بریدی و راهی نداشتی اون لحظه درست میشه

نیست رمانی که کاملا بریدی و راهی نداشتی اون لحظه درست میشه

انشالله 

انشالله

من بار ها تجربش کردم دیگه باورم شده ولی قبلش باید بی نهایت با کل وجود تلاش کرد بعد که درمونده شد جوری درس میشه که باورت نمیشه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز