2789

به مو میرسه پاره هم میشه 

منتهی گره میزنی دوباره پا میشی...🌙

🌱☕ کاربری دست دونفره! شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مو میرسه پاره هم میشه منتهی گره میزنی دوباره پا میشی...🌙

زمانی پاره میشه که خودت ببخیال سده باشی و ناامید تو دلت رها کردی عبور کردی 

به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهای‌هایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻
زمانی پاره میشه که خودت ببخیال سده باشی و ناامید تو دلت رها کردی عبور کردی

همش شعاره🙁

🌱☕ کاربری دست دونفره! شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲

نیست رمانی که کاملا بریدی و راهی نداشتی اون لحظه درست میشه

انشالله 

انشالله

من بار ها تجربش کردم دیگه باورم شده ولی قبلش باید بی نهایت با کل وجود تلاش کرد بعد که درمونده شد جوری درس میشه که باورت نمیشه

به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهای‌هایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻