2777
2789

رفتم مترجمی زبان خوندم.گفتم باید برم دنبال علاقم.الان میبینم دوترم دیگه فارغ میشم نه علاقه به ترجمه دارم.نه کار تو اموزشگاه و تدریس منو به ارزوهام میرسونه.کار هس اما درامد های ناچیز.کاش چشمم باز کرده بودم حقوقی کامپیوتری مدیریتی چیزی خونده بودم

الان نمیدونم چه کنم بخوام برم کارشناسی بخونم باید با ی سال کنکور ۵سال دیگه وقت بذارم.ارشد بخونم ی رشته دیگه ممکنه استخدامم نکنن

شما میگید چه کنم؟افسردگی گرفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وضع هممون همینه 

تو بقیه رشته ها هم خبری نیست... باور کن...

باز حداقل شما الان میتونی بری اموزشگاه تدریس کنی بیکار نباشی

خیلی رشته ها ک همینم نمیتونن انجام بدن و ولمعطل و بیکار باید بچرخن

وضع هممون همینه تو بقیه رشته ها هم خبری نیست... باور کن...باز حداقل شما الان میتونی بری اموزشگاه تدر ...

نه بابا کلی رشته میبینم ی عالمه استخدام دولتی دارن رشته منو فقط اموزش پرورش میخواد.اونایی که رشتشون استخدام دارن تنبلی از خودشونه بخدا

تو اموزشگاه هر سه ماهی شاید ۱تومن پول بدن با فوش برابره

نه بابا کلی رشته میبینم ی عالمه استخدام دولتی دارن رشته منو فقط اموزش پرورش میخواد.اونایی که رشتشون ...

ولی بنظرم ادم به مهارتی یاد بگیره بهتره

خودمونو گول نزنیم با ارشد با کنکور دوباره و یه لیستنس دیگه....

چون قطعا بعد از اونم خبری نیست

وای خیلی بده ولی خوبه باز با علاقه وارد شدی

الانم نمیدونم اخه اکثر مشاغل درامد کمی دارن باز زبان استرس کاری کمتری داره مثلا خود رشته مدیریت کلی فرسوده میکنه ادمو اونم از حسابداری باید شروع کنی تا بلکه شاید روزی مدیر شی 

اگه زبان فولی ادامه بده ، میتونی بیرون بری برنامه نویسی و.. یاد بگیری

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

عزیزم شما بلافاصله آیلس رو بگیر بعد تدریس خصوصی برای آیلس کن. الان ساعتی 400 هزارتومن هست.

اگه خواستی بهت معرفیش می کنم تا ازش راهنمایی بگیری.

خودش هم چند سال یبار مجدد آزمون آیلتس میده و همه رو نه میشه میزاره داخل کانالش.

الان کلاس خصوصی هاش پر شده

هر چی اصرار میکنم میگه فقط کلاس عمومی جا دارم

نه بابا کلی رشته میبینم ی عالمه استخدام دولتی دارن رشته منو فقط اموزش پرورش میخواد.اونایی که رشتشون ...

اموزش پرورشم تو هر شهر کلا دو سه نفر میخواد😄

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...