2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 79 پست
تو این سایت بدجوری ازدواج تخریب میکنن طرف ازدواج اشتباه کرده الان اومده میگه ازدواج خوب نیستو اینا

نمیدونم چرا اینجورین

بعد از یه طرف دیگه هی تاپیک میزنن شوهر گیر نمیاد

لامصبا عاخه چرا تعادل ندارین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه بنده خدایی بود که خواستگاراشو الکی و با بهونه های مسخره رد می کرد و می گفت نمی خوام ازدواج کنم خی ...

کجا ضرر کرده همسناش که ازدواج کردن چند درصد شون راضی ان

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
یه بنده خدایی بود که خواستگاراشو الکی و با بهونه های مسخره رد می کرد و می گفت نمی خوام ازدواج کنم خی ...

نه میگم که من به طرف مقابل کار ندارم بلاخره هرکس ی یه خوبیایی داره یه بدیایی

من خودمو کامل نمیبینم

از من ۳۹ ساله مجرد قبول کن. حتما بین ۲۳ تا ۲۶ ازدواج کن بعدش خواستگارای داغون میاد بعد ۳۳ سال دیگه ...

اتفاقا اگه تو جامعه باشی و پیشرفت کنی خواستگارا بهتر هم میشن

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

ازدواج باید برات پیش بیاد که به قول معروف بهش میگن قسمت؛به حرفای منفی توجه نکن که ۲۶به بعد خواستگار نمیاد اگه بیاد داغونه؛من اینارو قبول ندارم چه ۲۰سالگی ازدواج کنی چه ۴۰همونیه که خدا برات درنظر گرفته آدم داریم ۲۰سالش شوهر خوبی نداره متاسفانه ولی یکیو داریم ۸_۳۷ساله بهترین همسر رو داره نمونش هم دانشگاهی خودم ۳۷سالشه با یه دکتر خوشتیپ وباکلاس ازدواج کرده استاد دانشگاه هم هست تازه شوهرش.

از من ۳۹ ساله مجرد قبول کن. حتما بین ۲۳ تا ۲۶ ازدواج کن بعدش خواستگارای داغون میاد بعد ۳۳ سال دیگه ...

شرایط شما فرق داشت

برا دهه هفتادی ها و کوچک تر از آن ها هیج وقت شوهر تمام نمیشه

برو هرم جمعیتی بررسی کن

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
متاسفانه خواستگار نیست. بنده خدا رو منحرف نکنید. برای دختر بالای 35 سال مرد مجرد تقریبا مناسب نیست ...

من 42 سالگی ازدواج کردم و همسرم هم 50ساله و مجرد. یاد بگیرید برای همه ی نسخه نپیچید.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

2824
2823
2791
2779
2792