2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 79 پست
به قول خودشون ازین رسما نداریم🤦‍♀️

ببین الان یه چیزی میگم شاید گارد بگیری

ولی منم مث تو بودم

اصلا نمیتونستم با ازدواج ارتباط برقرار کنم و یه جورایی از شهر خودم فرار کردم و از خانوادم دور شدم رفتم یه شهر دیگه دانشگاه و چند سالی ک تو خوابگاه بودم راحت بودم تا با یه نفر آشنا شدم دیدم کنارش راحتم و حس خوب میگیرم نسبت به خانوادم روحیاتی داشت که من احساس راحت تری باهاش میکردم و الان همسرمه

امااااا تو ممکنه واقعا مشکلی داشته باشی که نتونی ازدواج کنی اول سعی کن راضی‌شون کنی و اگر نشد به هر بهانه برو

بهانه کار دانشگاه چمیدونم هرچیزی از شهرشون برو اون وقت راحت میشی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تا وقتی رشد کنی و بیکار نباشی و سبک زندگی ات فعال باشه کسی که عاقله گیر نمیده

خواستگار هم همیشه هست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بعدش خودت پشیمون میشی، دیدم که میگم

اتفاقا شماها که ازدواج می کنین پشیمون مبشین

خواستین دلیل بگم

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
2824
2823
2791
2779
2792