2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 79 پست
گفتم که پیشرفت کرده خیلی هم خوب پیشرفت کرده

گفتم یا ازدواج خوب و 

یا مجرد موندن و ازدواج بد نکردن

همین

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
اگه خیلی خیلی خوب باشه خب جواب مثبت بدهولی هرکس موقع ازدواج غالبا فکر می کنه طرق خوبترینه بخصوص در س ...

خوب منم منظورم همینه نباید گفت من سنم کمه یا ازدواج نمی خوام ازدواج کنم اگه کیس خوبی بود باید ازدواج کنه ،البته خواستگارای خوب اون بنده خدا از نظر ما و خانواده اش و بقیه عالی بودن ،خودش هم گول همین حرفا رو که اینجا می زنن خورده بود فکر می کرد همیشه خواستگار خوب هست ،الان مردا اکثرن دنبال دخترای کم سن و سال هستن پسر سی ساله میره با ۱۸ ساله ازدواج می کنه این یه حقیقته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب منم منظورم همینه نباید گفت من سنم کمه یا ازدواج نمی خوام ازدواج کنم اگه کیس خوبی بود باید ازدواج ...

حقیقت هم باشه

طرف دهه هشتاد   هفتاد پسر ازدواجی بیشتر از دختر ازدواجی هست

بر خلاف دهه شصت و قبل آن

من نه ولی مطمئن باشی.خیلی پسر ها بعد ها به اینا پیله خواهن شد

اگر حالشون یه روز با شوهرشون خوب نباشه مطمئن با خیانت خواهن کرد

تو وضعیت الآن جامعه رو نبین

باور کن ده سال دیگر با این روال پیش بره

خیانت یه چیز عادی خواهد بود.

مثل رل زدن تا این حد

اگر خودتون رو برای کسی بکشین یا بی اندازه براش خوب باشین چندان تاثیری به اینکه متقابلا اون طرف نیز دوستتان داشته باشد ندارد چون انسان مهم نیست برای کسی خوب باشین یا بد تا طرف بهتون علاقه داشته باشد صرفا باید عاشق شما باشد که اون هم ربطی به خوب بودن یا بد بودن برای طرف مقابل ندارد   پس زیادی به آدما بها ندین چون بها دادن موجب علاقه طرف به شما نمیشه صرفا اغواش کنین
خوب منم منظورم همینه نباید گفت من سنم کمه یا ازدواج نمی خوام ازدواج کنم اگه کیس خوبی بود باید ازدواج ...

فکر نکن پسرای دهه شصتی با هشتادی ازدواج می کنن می برن

در واقع خیلیاشون زندگیشوت رو می بازن

ولی در دراز مدت نمود پیدا می کند

هیچی ازدواج کنه ولی معیاراش پایین باشه

هر کسی مختار است تو هر سنی که دوست داره ازدواج کنه. یکی بچه دوست نداره و دوست داره از زندگی دو نفره لذت ببره یکی هم دوست داره ی مینی بوس بچه میاره

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

2824
2823
2791
2779
2792