2777
2789
عنوان

نقد کوتاه از فیلم بی بدن

936 بازدید | 46 پست

فیلمشو با مامانم دیدم اول که کلا فیلمنامه ضعیف و افتضاح بود من جای خانواده بودم شکایت میکردم درسته وقتی یه فیلم بر اساس واقعیت ساخته میشه نویسنده تخیل خودش هم وارد کار می‌کنه ولی اصلا تو پرونده همچین چیزی نبوده که دختره عکسای برهنه ‌‌‌‌اش پخش شده رسما دختره رو بد نشون دادن از اون لحاظی که خودتون میدونید بازی هاهم که من فقط بازی اون آقای دادستان رو دوست داشتم و بنظرم نقش بازپرس هم واقعا خوب بود خیلی خوشم اومد الناز شاکردوست که اصن از شبی که ماه کامل شد یه شکل شد سروش صحت هم که اصن همیشه مزخرف بازی می‌کنه گلاره عباسی هم همینطور ولی بنظرم بدتر از همه پژمان جمشیدی خیلی بد بازی کرد نقد شخصیم بود دوست دارم نظر شمارم بدونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان کسایی که فیلم هتل نگا کردن من سکانس پایانی فیلم رو متوجه نشدم 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

فراستی کی بودی تو؟!!

عزیزم این فیلم کامل با همراهی خانواده دختر ساخته شده و مرحله آخر دیدنش و تا اجازه ندم ساخته نمیشه و پخش نمیشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

فیلمایی که از یه واقعیت الهام میگیرن، دقیقا براساس اون واقعیت نیستن و نویسنده تخیلشو وارد میکنه

و مشکلیم نداشت جالب بود

شاکردوست بازیش بد بود

ولی سروش صحت نقش یه پدر درمونده رو بد بازی نکرده بود

🌼 برای سلامتی امام زمان عزیزمون یه صلوات میفرستی...⭐️💫

من به این کار ندارم که فیلم براساس یک پرونده واقعی ساخته شده یا نه ولی با شما موافقم انتخاب بازیگران اصلی خیلی افتضاح بود الخصوص گلاره عباسی و پژمان جمشیدی 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 
دوستان کسایی که فیلم هتل نگا کردن من سکانس پایانی فیلم رو متوجه نشدم

منم نفهمیدم با کی حرف میزد پژمان جمشیدی 

نظرم در مورد اینکه عکس نود دختره پخش شده بود بر عکس شماست داشت نشون می داد شما برای دل خودت می گیری و... ولی ممکنه از کسی که حتی فکرش هم نمی کنی ضربه بخوری بنظرم قاتل واقعی دوستش بود 

هر آنچه که امروز داریم آرزوی دیروز ماست