2777
2789
عنوان

نقد کوتاه از فیلم بی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 46 پست
هرکسی یجور برداشت می‌کنه برداشت شماعم کاملا درسته

این فیلم بنظرم نشون می داد به هر کسی اعتماد نکنیم حتی نزدیک ترین دوستامون 

و اینکه نظر شما هم درسته

هر آنچه که امروز داریم آرزوی دیروز ماست                                                                                            

نه خیلیاش رو کارگردان اضافه کرده بود فقط کلیت داستان با واقعیت جور بود وگرنه خیلی تغییرات داده بود چ ...

نمی‌دونم تعریف شده ازش ولی خب بازی ها رو دیدم من فقط سروش صحت رو هیچ جوره نتونستم بپذیرم در نقشش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فراستی کی بودی تو؟!!عزیزم این فیلم کامل با همراهی خانواده دختر ساخته شده و مرحله آخر دیدنش و تا اجاز ...

خانواده دختره فک کنم شکایت کرده بودن ک دخترشونو بی آبرو کرده بودن

نمی‌دونم تعریف شده ازش ولی خب بازی ها رو دیدم من فقط سروش صحت رو هیچ جوره نتونستم بپذیرم در نقشش

دقیقاااا منم خیلی خوشم ازش نیومد فوق العاده مصنوعی بازی کرد

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
کاش نگاه نکنید فیلمای منفی زو و اخبار منفی رو هم دنبال نکنید

دقیقاا با خودم گفتم کاش نمی دیدم تا یه هفته روحیم خراب بود 

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

خیلیییییی دیالوگاشون ضعیف بود

فقط بنظرم دیالوگای دادستان خیلی خوب نوشته شده بود البته نه همه جاهاش هااا،بعضی جاهاش.مثل اون جاش که میگفت دوسپسر مگه غیرتی میشه

و خیلی چیزا رو هم نگفتن تو فیلم.مثلا پسره تو واقعیت اون مدت که توی زندان بوده تا فوق لیسانس درس خونده

و اینکه یه سوال داشتم.مامان بابای آرمان توی واقعیت از هم جدا شده بودن؟

و اینکه مامان آرمان اونقدر توی فیلم که مظلوم بود توی واقعیت نبوده

یادمه مامانه غزاله رو میگفتن خیلی تهدید میکرده که مثلا من نمیذارم بچم اعدام شه و میفرستمش خارج از ایران که یه زندگی عادی داشته باشه و تو هم هیچکاری نمیتونی بکنی

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
بله سروش صحت و پژمان جمشیدی ن اینکه بازیگر خوبی نباشن ب این نقشا نمیخوردن ولی عاشق الناز شاکر دوستم ...

الناز خوب بود قشنگ حس مادر عزادار ولی اون دوتا اصلا اصلا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خانواده دختره فک کنم شکایت کرده بودن ک دخترشونو بی آبرو کرده بودن

خبر نداشتم 

ولی خب حقیقت همینه هر چند تلخ

نظرم در مورد اینکه عکس نود دختره پخش شده بود بر عکس شماست داشت نشون می داد شما برای دل خودت می گیری ...

بله خیلی اموزنده بود نشون داد ک اخر رفاقت حتی با دختر و پسر چیه نشون داد ک دوستی و پسر و دختر عاقبت نداره

تورو خدا لایک نکن😐😐😐