2777
2789
عنوان

زن داداش 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 65 پست
من اگه یک کلمه جواب بدم سه صفحه جواب داره خیلییییی کشش میده و اوضاع بدتر میشه

خب بشه با آدم پرو مثل خودش رفتار کن،کش داد کشش بده،هیچی از آرامش روان خودت تو این دنیا مهمتر نیست،تو یه بار خیلی جدی برخورد کن میبینی چه حس خوبی داره و طرف خفه میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیام که بده بدی 

دوباره گفت بگو آره دستش درد نکنه میبینه دوتا بچه کوچیک دارم گاهی اوقات کمکم می‌کنه 

شماهم داداشم انقد مشغله داره برای تامین رفاه شما که طفلک نمی‌رسه اگه همین تمیز کاری هم نمیتونی انجام بدی بگو یه کمکی بگیره برات خب 

فکرکنم پیام ندی بهتره کلا ادم مدرک نده دست کسی بهتره سری بعد دیدیش ی تی بگیر دستت کف خونه راتی بکش ...

آره پیام ندم بهتره 

حیف وقتی که میخوام بزارم براش دو برابر من سن و سال داره مثل تازه عروسا رفتار میکنه 🙄

بخدا انگار داداش منو گفتی

ولش کن بابا حوصله داری .باشوهرت خوب باش به خاطر هیچکس هم تو خونه اوقات تلخی نکن.خودت میگی داداشم توخ ...

عزیزم چه ربطی داره، مگه خوشی هاشونو میاد به ایشون میگه که از کار نکردنش گله کنه؟ 

نمیدونم مطلقه ها چرا انقد اعتماد بنفس الکی دارن تازه با یه بچه!

بخدااااا اعتماد به نفس از سر و روش میباره هنوز ایشون با دوتا بچه تشریفشون رو آوردن 

داداش من گفت عیب نداره در صورتی که اولش گفت بچه هامو باباشون میخواد ببره خارج از کشور و خرجشون با پدرشونه دیگه پسرش خودش نموند رفت سمت پدرش.

بهش بگو داداش دسته گلمونو دادیم بهت این همع ماشالله رفاه داری ک همچی تو زندگیت داری کاااااش منم اون ...

بخدا باور کن از وقتی اومده خودش و دخترش انواع و اقسام کلاس ها رو ثبت نام کردن زیر پر و بالشون رو گرفته انقد تشویق و حمایتشون میکنه.مبلاش به درد نخور بود رفت براش ی دست مبل خوب نو گرفت و ... بعد منت همون جهاز آشغالش رو صد بار به سر ما گذاشت :/

پیام که بده بدی دوباره گفت بگو آره دستش درد نکنه میبینه دوتا بچه کوچیک دارم گاهی اوقات کمکم می‌کنه ش ...

کمکی هم میگیره براش آخه 🙄

چشش به همون ی باریه که شوهر من سینی رو از تو پذیرایی برمیداره میاره تو آشپزخونه مثلا 

آخه اگه شوهر منم کمک میکرد انقد نمیسوختم

بخدااااا اعتماد به نفس از سر و روش میباره هنوز ایشون با دوتا بچه تشریفشون رو آوردن داداش من گفت عیب ...

داداشت بچه داره از زن سابقش؟

دلم برای تو تنگ میشود گاهی و عشق آبی کمرنگ میشود گاهی...

من میگم اگه گله ای از داداشم داره به خودم بگه چرا از شوهرم جلو خودش تعریف میکنه.آخه یک بار دو بار هم ...

حالا یک کلام گفته تنبله کمک نمیکنه

عزیزم در از نظر من شما خیلی بزرگش میکنی

و دقیقن داری خواهرشوهربازی درمیاری

بازم انشالله موفق و موید باشید

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..