2777
عنوان

زن داداش 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 65 پست
حالا یک کلام گفته تنبله کمک نمیکنهعزیزم در از نظر من شما خیلی بزرگش میکنیو دقیقن داری خواهرشوهربازی ...

ممنون عزیزم بابت آرزوی موفقیتتون ولی میشه بگید دقیقا کجا من خواهر شوهر بازی در آوردم ؟اون قسمت که خندیدم به حرفش؟

کاش یک کلمه و یک بار بود تقریبا هر بار تو هر جمعی میگه من بچم تو بیمارستان رو به موت بود حال روحیم به شدت خراب یود پای پنجره اتاق ایستاده بودم و از اینکه رفته خونه اون برادر دیگه ام و جارو برقی میکشیده ولی شوهر خودش هیچکار نمیکنه گله شکایت میکرد

بعد اینا با هم ی دوره آشنایی یا همون دوستی گذروندن و خودشون همو انتخاب کردن واقعا این مسائل به من چه مربوطه؟

خواهر شوهر بازی اینه که الان برم با این حرفاش ی آتیشی تو زندگیشون بندازم نمیدونم تعریف شما از خواهر شوهر بازی چیه 

فعلا که اون میاد با یک تعریف بی جا با یک زخم زبان با یک نیش و کنایه تو زندگی من ی آتیشی بندازه بره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همینکه مث شما دیدگاهم نسبت به بقیه بد نیس خودش خیلی خوبه

طرز فکرم بد نیست ولی تو نی نی سایت ازین چیزا زیاد دیدم تو واقعیت هم دیدم...چرا باید جلو این و شوهرش از شوهرش تعریف کنه خوب وقتی تنها بگه شوهرت چ خوبه ن جلو شوهرش