2777
عنوان

زن داداش 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 65 پست

فکرکنم پیام ندی بهتره کلا ادم مدرک نده دست کسی بهتره  سری بعد دیدیش ی تی بگیر دستت کف خونه راتی بکش و بگو من شاغل نیستم و وظیفه زن خونه داره ک کارای خونه رابکنه بگو شوهرمنم کار نمیکنه مگر درمواقع خیلی نادر حالا شاید دوبار  سه بار توکل زندگی مشترکمون .ادم باید اززندگی دیگران فیلم بگیره نه عکس سری بعدهم رفتی خونش بگو داداش ولی ماشالله خوب خرج میکنیا خیلی دست ودلبازی و هرچی داری خرج خانواده ات میکنی مردایی مث توکمیابن خیلی خانواده دوستی خوش بحال زنت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو شوهرم دهن بینه جلوش زیاد حرف نزن. دوستانه بگو

من باهاش اوایل دوستی کردم دیدم دنبال دوستی نیست حسادت میکنه خیلی پز میده توقع بیجا ازم داره

منم دیگه صمیمیت رو گذاشتم کنار الانم خیلی پیششون نشستم خودمو با کارهای آشپزخونه سرگرم کردم و خیلی حرف نزدم

من چهارتا دارم زن داداش.....خونشون نمیرم عید ب عید......از همشونم خوردم عوض اینکه دستمو بگیرن پامو گ ...

وای دقیقا برای منم همینطورن 

قطع رابطه کردم خونشون نمیرم دیگه بهشون زنگ نمیزنم سرم تو کار خودمه

ولی داداشام با معرفتن میان اونام میان دیگه ...

خب به من بگه چرا جلو شوهرم ازش تعریف میکنه کار قشنگی نیست به نظرم.شوهر منم خیلی از رفتاراش باب میل م ...

ببین من یه روشی دارم از چیزی خیلی بدم بیاد برمی‌گردم یه چشم غزه میرم بهش وهیچ حرفی نمی‌زنم بعد اون هم قاطی جمع میشم طرف دیگه دستش میاد من از این حرکت یا حرف بدم اومده ولی خیلی ریز که دیگران متوجه نشدم اینبار به دوتامون هم این کار رو بکن البته بعد به همسرت بگو که من زندگیمو دوست دارم نمی‌خوام هر کسی نظر بده هم دل شوهرت رو بدست میاری هم هردوتشون پیشونی سر جانسون.من که جواب گرفتم .بعد هم زیاد خود خوری نکن ببخشیدا ولی آدم بی ملاحظه واحمق خیلی زیاده

نه از زن اولش جدا شدناین زنشم از شوهر سابقش جدا شده

عزیزم حرفاتو نگه دار همون موقعه جلوی جمع بهش بگو ی حرفه تیکه دار ابدار بهش بگو  مثال اره بجای اینکه می تو برام طلا بخره خرم کرده داره  طی می‌کشه این ب اون در این حالتی

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

حرف بدی نزدهچرا انقدر بزرگش میکنیاین حرفو خیلیا شاید بزننخودتم شاید حرف این مدلی زدی ولی الان یادت ن ...

من میگم اگه گله ای از داداشم داره به خودم بگه چرا از شوهرم جلو خودش تعریف میکنه.

آخه یک بار دو بار هم نیست.در صورتی که داداش من کلی بهش خوبی کرده 

من که جلو خانواده همسرم کلی احترامشو دارم میبرمش بالا یادم نمیاد ی بار ی گله شکایتی برده باشم پیش داداش و خواهرش

بهش بگو داداش دسته گلمونو دادیم بهت این همع ماشالله رفاه داری ک همچی تو زندگیت داری کاااااش منم اون خوشبختی تورو داشتم..... وای اینجور زنا چقد نمک نشناسن اون همه خوشبختی رو نمیبینه چسبیده ب این موضوع بزن بکوبش همینی ک گفتم بهش بگو بگو در عوض تو چیزای داری ما نداریم خوشبختی امکانات ایقد ناشکر نباش یاد اون زندگیت بیفت

آفرین دقیقا چرا همون لحظه جواب نمیدی در حضور دو نفرشون!!!؟؟؟پس خدا زبون داده برای چی؟؟؟از بس همون لح ...

من اگه یک کلمه جواب بدم سه صفحه جواب داره 

خیلییییی کشش میده و اوضاع بدتر میشه