2777
عنوان

زن داداش 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیام نده اصلا. اگه یه بار دیگه گفت، همون جا بهش بگو همه مثل هم نیستن و قرار نیست همه تمام خصوصیات خوب رو با هم داشته باشن و... از این حرف‌ها بهش بگو و یه کم هم از خصوصیات مثبت داداشت تعریف کن. اگه تو جمع و پیش بقیه هم باشه که چه بهتر. 

بعضیا یه کاری میکنن شوهره پررو شه. یکی به من میگفت خوشبحالت شوهرت همش غذا از بیرون میخره آشپزی نمیکنی شوهر من مدام میگه ندارم

یه مدت شوهرم با یه غروری میگفت نگاه مردم چه شوهرایی دارن قدرمو بدون 

دلم برای تو تنگ میشود گاهی و عشق آبی کمرنگ میشود گاهی...

بگی 

نقطه ضعف دادی بهش

از این به بعد بیشتر کنایه میزنه

بی خیال رد شو

❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...

نگو حساسم بگو شوهرم فک میکنه حالا خیلی کار کرده و اینا همینا که اینجا گفتی بنظرم که پیامم نده هر موقع دیدیش یه جوری بحث و پیش بکش. حالا همون پیام و برنداره دوره بیافته که فلانی بهم چیا گفت

ا سی طبق تجربیات   پیام نده

نه میشه  منظور رسوند    بعد هم دو تا اون جواب بده    کش میاد    بد میشه

رو در رو  بگو      شوهرت و داداشت و....  نباشن

ولی  قشنگ فکر کن  قبلش چی بگی

که   فکر نکنه  حساس،شدی

جلو  شوهرت   یک کلمه  چیزی نگو    اونهم هوا برش نداره

البته  اگه  داداشت  روش  تسلط،داره   بهتره  به  داداشت بگی   خودش  زنش رو جمع کنه

ولش کن بابا حوصله داری .باشوهرت خوب باش به خاطر هیچکس هم تو خونه اوقات تلخی نکن.خودت میگی داداشم توخ ...

خب به من بگه چرا جلو شوهرم ازش تعریف میکنه کار قشنگی نیست به نظرم.

شوهر منم خیلی از رفتاراش باب میل من نیست برم هی به برادر شوهرم و خواهر شوهرم بگم؟

به اونا چه مربوطه اون بنده خداها چیکار کنن

حرف بدی نزده

چرا انقدر بزرگش میکنی

این حرفو خیلیا شاید بزنن

خودتم شاید حرف این مدلی زدی ولی الان یادت نیست

قرار بشه بخاطر هر حرفی همه دلخور بشن و بزرگش کنن

که نمیشع زندگی کرد

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
پیغام زدن ندارههمون موقع که گفت جوابشو میدادی. نه الان.‌‌‌....

آفرین دقیقا چرا همون لحظه جواب نمیدی در حضور دو نفرشون!!!؟؟؟پس خدا زبون داده برای چی؟؟؟از بس همون لحظه جواب ندادی انقد خودخوری میکنی،الانم پیام نده سری بعدی داخل جمع گفت خیلی محترمانه جوابشو بده که دیگه دهنش بسته بشه